Kutlama Nice Mutlu Yaşlara Serdar

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğum günün kutlu olsun Serdar'cım , nice mutlu yaşlara ...
Iyi ki doğdun , iyi ki varsın, şu hayatta herşeyin en güzelini hakediyorsun...
Neyse herkesin gözü önünde fazla şımartmak istemiyorum:)

Bu sene doğum günü hediyen olarak boğazda şampiyonluk kutlaması hediye ediyorum şimdiden. Dolmabahçe de gün boyu kutlamalar , akşama yemek ve pasta:)

Galatasaray'da bugün hediyeni verir diye düşünüyorum :kalp:

Benden burada bu kadar sözü kankana bırakıyorum:p

Canım kankammmmm seyday, iyi ki doğdun , doğum günün kutlu olsun.
Seni çok seviyoyum. Bol bol gezeceğimiz , eğleneceğimiz , sağlık dolu bir ömrümüz olsun kankaaaaaa...

Iyi ki varsın , iyi ki doğdun...
@Plesk

Doğum günün kutlu olsun. Sağlıklı mutlu huzurlu nice senelerin olsun. Mutlu yıllar :emoji_birthday:

iyi ki doğdun serdar**, bu sene doğum günü hediyesi olarak uefa kupası hediye ediyorum şimdiden, akşama yemek ve pasta için yine nur'a bağlanabiliriz, o daha yetenekli...
neyse herkesin gözü önünde şımartmak istemiyorum daha fazla. umarım yeni yaşını iyiliğin ve merhametinden dolayı dolandırılmadan atlatırsın, böyle şeyleri de çok dillendirmeyelim evrenin canı çeker. nice güzel yaşlara...
imza: eski sensei bir gün yeniden sensei...

Mutlu yıllar dilerim sevgili Serdar, doğum günün kutlu olsun bro.

Doğum günün kutlu olsun. Tüm sevdiklerinle birlikte nice mutlu senelere.
Yeni yaşında Galatasaray ın yeniden şampiyon olduğunu görmek dileğiyle :D

Doğum günün kutlu olsun Serdar'cım , nice mutlu yaşlara ...
Iyi ki doğdun , iyi ki varsın, şu hayatta herşeyin en güzelini hakediyorsun...
Neyse herkesin gözü önünde fazla şımartmak istemiyorum:)

Bu sene doğum günü hediyen olarak boğazda şampiyonluk kutlaması hediye ediyorum şimdiden. Dolmabahçe de gün boyu kutlamalar , akşama yemek ve pasta:)

Galatasaray'da bugün hediyeni verir diye düşünüyorum :kalp:

Benden burada bu kadar sözü kankana bırakıyorum:p

Canım kankammmmm seyday, iyi ki doğdun , doğum günün kutlu olsun.
Seni çok seviyoyum. Bol bol gezeceğimiz , eğleneceğimiz , sağlık dolu bir ömrümüz olsun kankaaaaaa...

Iyi ki varsın , iyi ki doğdun...
@Plesk

daha dün 20'li yaşların başlarındaydım, ortalarına geldik. zaman ne kadar acımasız..
teşekkür ederim nurcuğum. hemen araya beşiktaş'ı sıkıştırmışsın. galatasaray şampiyonluğuyla daha güzel olur. rakip takım şampiyonluğuyla ağlarken pasta yiyemem. yanak bey kankaaa diyerek kurtulamaz bu işten. bugün aslan formasını giyiyor, maçı izliyor. öyle anlaştık.
iyi ki doğdun serdar**, bu sene doğum günü hediyesi olarak uefa kupası hediye ediyorum şimdiden, akşama yemek ve pasta için yine nur'a bağlanabiliriz, o daha yetenekli...
neyse herkesin gözü önünde şımartmak istemiyorum daha fazla. umarım yeni yaşını iyiliğin ve merhametinden dolayı dolandırılmadan atlatırsın, böyle şeyleri de çok dillendirmeyelim evrenin canı çeker. nice güzel yaşlara...
imza: eski sensei bir gün yeniden sensei...
teşekkür ederim cansu. uefa kupası bizim zaten, kimsenin şüphesi yok. nur'un yemek ve pastası uefa kupasıyla yarışır. yok öyle hem sen hem nur'un şımartmak istemiyorum lafları. şuradan bakınca da şımaracağım, oradan bakınca da şımaracağım. çünkü bugün benim doğum günüm.. doğum günümde dolandırılırsam tarihe geçerim sanırım, durun bakalım. dalga geçmek yok eski sensei.

teşekkür ederim arkadaşlar. @Klaus maalesef 24 olduk.
@HosgeldinHarunAbi ya ne adamsın, yabancı değiliz.

Burda görmediğim de nerde acaba nasil iyimi diye düşüneceğim yegane insanlardansin sen gerçek bir değersin iyi ki doğdun ve iyiki tanidim sevdiklerin ile güzel yaşlar diliyorum.

"huh serdar da kim?" diyordum ki, plesk mis. mutlu yillar plesk :emoji_raising_hand:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri