Nfu/Eylül23

Konu sahibi son olarak 564 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nfu hemşerimdir kendisi:dyg:
Uzun uzun konuşmadım ama çok kibar biri,birde pek sevgi dolu.Sevdiği arkadaşları var onlarla birlikte geliyor gözlemlerim o yönde :p

Nfu msjını silerler birazdan :d
bu arada tanımıyom ama sakin birine benziyo.girmişken yorum yapim.

Kendi halinde takilan biri gibim..ve Hos buldum bugünki sözlerinden ötürü de kendinisi..(:
Hep mutlu kal (:

Foruma ilk geldiğinde az yazan,ama her yazdığı anlam yüklü bir insan olarak dikkatimi çekmişti Nfu.:cici:
Olgun yüreği,vefası,alçakgönüllü yaklaşımları ile tanıdıkça daha çok sevdim.
Birgün kardeşim diye hitap etmişti.Gönül kardeşi gözüyle bakabilen kaç kişi vardır ki forumda.O hitabı kalben de ısınmamı sağladı.
Her haliyle sempatik,duruşu anlamlı,süzüp çıkardığı mantıksal yorumları eğitici,farkettirici nitelikte.Güzel Türkçesi ile okumaktan keyif alıyorum.

Sen hep ol kardeşim.Sevgilerimle.:ks:

Forumda pek aktif olmayan fakat yerine gore mantikli yorumlar yapan yazdiklariyla foruma bilgi katan uyelerden

Nfu, tek kelime anlatılmaz yaşanır.Sevdiklerin hep yanında olsun, yolun açık bahtın güzel olsun .:dostum:

Dolu dolu sohbetlerini çok seviyorum.:hi:
Forumda nasıl ilkeli bir duruşu varsa gerçek hayatta da öyle.Bu yüzden sözlerindeki samimiyete güven duyabilirsiniz.
Olduğu gibi görünen,göründüğü gibi olan,çokça farkındalık sahibi ve sahip olduğu kültürel birikimi böbürlenmeden taşıyabilen,açık kalpli bir insan.
İyi ki tanıdım dediğim kişilerin başında geliyorsun kardeşim.
Saygı ve sevgilerimle Nfu dostum.:cici:

Sevdiğim ve saygı duyduğum ender üyelerden,
güzel yorumları ile kendini çok sevdiren kişilik.
Sevdiceği Kaşif ile bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.

Nfu hanımefendi,saygılı ve çok olgun biri tanışmasak da uzaktan bunu herkese hissettiriyor.
Kaşif beyin değerlisi daha önce de demiştim umarım mutluluk ve huzurları bir ömür daim olur.Burada onlar güzel haberlerini de alıp kutlamak nasip olur inş. Mutluluklar diliyorum duruşu çok asil hatun ..

Düşüncesi nasıl çok yönlü ise konuşması da öyle akıcıdır.Her konudan sohbet edebildiğim,ne söylemek istediğinden ziyade karşıdakini dinleme erdemine sahip ve anlamaya çalışmaya odaklı insandır.İletişimin en önemli faktörlerinden biridir bu.
Onun sözlüğünde umutsuzluk yoktur.Başaracaklarını çabasına ve yüreğine dayandırır.
Çok seviyorum seni Nfu dostum.:hi::öp:

Kısa ve öz kendini bilen bir kadın.

Vefanın diğer adıdır Eylül23.Gerçek yaşamında fedakarlık örneği.
Rabbim ömür boyu güzel yarınlar nasip etsin sana dostum.
rose.gif

Sevgilerimle:hi:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri