NeyzeN

Konu sahibi son olarak 4517 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir otobüs yolculugunda rasladım forumda ona.. canı sıkılıyordu yorgunduda ne yapacagını şaşırmış etrafa bakınıyordu birde ne görsün canının sıkkınlıgını geçirebilecek bir kız gördü niki Periiydi. İşte böyle başladı bizm tanışmamız biraz roman gibi değil mi :D Neyse iyi biridir arada selam verir bana şimdi oldugu gibi :p

Marifetli ve cana yakin birisi :)

Forumda daha cok tanindikca ve daha cok arkadas bulmaya basladikca mesgul olmaya basladi ve selam vermez oldu normal.olarak. :)
Ama iyidir gürkan. Iyi niyetlidir. Hayatta basarilar diliyorum.

Tanışmadık henüz ama çokda sıkıntılı biri gibi gelmiyor bana yada sıkıntı olabilicek biri
yerine göre ağır yerine göre konuşkan . ayrıca ney çalabılmesı yada ilgisi gayet güzel .)

Ya çok güzel bir İnsan hele Doğum günümde hazırladığı Video beni alıp götürdü başka diyarlara çok becerikli çok güzel Ney üfler insanın içine işliyor:) iyiki geldin iyiki tanıştık iyiki varsın NeyzeN seviliyorsun :)

çaldıgı ney sesini ben çok seviyorum zaten,sayfasını karıştırırken bir parçasını çaldım:D ama izinli tabiki:p,forum içinde uyumlu, seviyeli arkadaşımız.

Tanıdığım insanlar arasında tek adaşım :p Es es li olan Ney çalan içten samimi birisi.Es es e geldiğimde buluşacağım birisidir :)

Haksızlığa uğramasından sonra gitmesine üzüldüğüm kişi. Keşke normal olarak takılsaydı burada.

NeyZeN evlendi. :) Evlendikten sonra da sanırım forumları bıraktı. Benim tanıdığım en eski forum adamlarından birisidir. Antalya'da Ophelia ile birlikte buluşmuştuk. Daha dün gibi aklımda. Çok iyi, değerli bir insandır. Neyzen nicki de, ney çalgısına merakından gelir. Amatör de olsa güzel çalar. Düzgün karakterli bir insandır. Forumlardan olmasa da hala Facebook'tan irtibat halindeyiz. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri