- Web sitesi
- www.instagram.com
Hoş geldin bahar.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ya tembelsiniz siz üşeniyorsunuz resmen burda da kutlamanın olduğu gün yağışlıydı ama gidip bi güzel halay çektim kjkjkj ve post orucumu bozdum sizin yüzünüzden şu an ayhhh hahsgsfsfsfaHava çok kapalı ya adliyede 2 duruşmam var alasıya kadar yağmur durmuş olursa o havayı bir solumaya giderim.
Seninde Dehak’ın zulmüne karşı direnişin kutlu olsun beybitomergenekon'dan çıkışın kutlu olsun harunabi![]()
bunun da toplasan iki tane kürtçe kelime biliyorum deyip her yere kürtçe yazması.piroz be <3
yağmur var ama gidiyor muyuz.....
allahim yarabbim. sen kurdî değilsin yılmaz değilsin.bunun da toplasan iki tane kürtçe kelime biliyorum deyip her yere kürtçe yazması.
bu arada ben bir tek hıdrelleze hakimim o da doğum günüm olduğundan.
kutlu olsun.
sabah değil herhalde, işiniz gücünüz ben miyim kardesim....sen gitmezsin zaten.Bide gidiyormuyuz diyor, nereye gidiyon çocuklara kim ders vercek.
Kaç kez ateş etrafında halay çektin berdush yada halay çekmeyi biliyor musun ? kjkhkhk
Yayla senliklerinde az halay çekmedik. Az atesten atlamadıkKaç kez ateş etrafında halay çektin berdush yada halay çekmeyi biliyor musun ? kjkhkhk