vayy memleketlim:askooo oralarda büyüdüm :p
bilmiyomki biberBen resimleri göremiyorum ama![]()
gene dene :u1::hile:Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
vayy memleketlim:askooo oralarda büyüdüm :p
bilmiyomki biberBen resimleri göremiyorum ama![]()
gene dene :u1::hile:
bak sen:hih: sirf 8th ave 40th street bitirmek nerdeyse butun gununu aliyor sen gelde gezelim:heavenly:
Usa bana hazır değil .p
Mutlu gezmeler sana (=
Kiskanmadim hem :hih:
:s::s: sensiz hic cream cheese with bagel yermiyim ben:asd:
galiba dns kullanmayan tek kişi sensin *ahah*Ben resimleri göremiyorum ama![]()
hummus deme en buyuk hummus kutusunu getirttirme bana:askkolcuoglunda servis edilen humusa kurban olsunlar .p
mr genius:hih:galiba dns kullanmayan tek kişi sensin *ahah*
muthis kalabalikuzaktan bakınca güzel de yakından çok kalabalık duruyor
galiba dns kullanmayan tek kişi sensin *ahah*
Kendimi çok kötü hissettim:s:
ins gidersin tugce. kiz baska bi yerdde olabilirdi sadece burda ailem var burds yasiyoruz. hadi sana platter ismarlim:o1:inş bi gun bizde gideriz , gidemeyenlere gidemeyecek olanlara yazik degil mi canimiz cekiyo![]()
ne guzel summery yaptiniz burali gibi..tesekkur ederim buraliyim Allahdan yabanci ve yanliz degilimGenelleme olacak ama Amerikalılar genelde sıcakkanlı ve yardımsever insanlardır.
Çoğu Avrupa ülkesindeki gibi ırk, renk, dilinizden dolayı önyargıyla yaklaşmazlar size
Zaten Amerikan toplumu dediğimiz toplumda tüm dünyadan gelen insanların oluşturduğu bir mozaik gibidir.
Oraya ne olarak gittiniz bilmiyorum ama eğer orada yeniyseniz ve acemi iseniz zor durumda kalırsanız amerikalı arkadaşlarımı yönlendirebilirim size..
Keyifli seyahatler![]()
:u3:Heisenberg orasi oyle:T: en iyisi bir dagda kucuk bir ciftlik :p
yaaaa hatem dedi yaaaa:s: siz gelinnnn ben sizi en guzel yerlere göturecegim gencler:benmi:kesinlikle yaa ne güzel olurdu sorma
Hatem'i alıp gelicem new york'a orada köşede güzel bi kahve dükkanı varmış oradan kahve istiyoruz![]()
yaaaa hatem dedi yaaaa:s: siz gelinnnn ben sizi en guzel yerlere göturecegim gencler:benmi:
:trip:
masrafı çok sponsor bulursam eğer yakında işsiz bir birey olucağım için zaman sorunum kalmıcak onuda kandırırım ben getiririm![]()
sezen sponsor var bosversene:heavenly: neyim varsa bolusuruz:s:
tamam ya gidiş dönüş uçak biletini ayarla sen gerisini bölüşürüz :cici: