New York City ve bir gunluk gunlugum..

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
inş bi gun bizde gideriz , gidemeyenlere gidemeyecek olanlara yazik degil mi canimiz cekiyo :(

Genelleme olacak ama Amerikalılar genelde sıcakkanlı ve yardımsever insanlardır.
Çoğu Avrupa ülkesindeki gibi ırk, renk, dilinizden dolayı önyargıyla yaklaşmazlar size
Zaten Amerikan toplumu dediğimiz toplumda tüm dünyadan gelen insanların oluşturduğu bir mozaik gibidir.

Oraya ne olarak gittiniz bilmiyorum ama eğer orada yeniyseniz ve acemi iseniz zor durumda kalırsanız amerikalı arkadaşlarımı yönlendirebilirim size..
Keyifli seyahatler :)

inş bi gun bizde gideriz , gidemeyenlere gidemeyecek olanlara yazik degil mi canimiz cekiyo :(
ins gidersin tugce. kiz baska bi yerdde olabilirdi sadece burda ailem var burds yasiyoruz. hadi sana platter ismarlim:o1:
Genelleme olacak ama Amerikalılar genelde sıcakkanlı ve yardımsever insanlardır.
Çoğu Avrupa ülkesindeki gibi ırk, renk, dilinizden dolayı önyargıyla yaklaşmazlar size
Zaten Amerikan toplumu dediğimiz toplumda tüm dünyadan gelen insanların oluşturduğu bir mozaik gibidir.

Oraya ne olarak gittiniz bilmiyorum ama eğer orada yeniyseniz ve acemi iseniz zor durumda kalırsanız amerikalı arkadaşlarımı yönlendirebilirim size..
Keyifli seyahatler :)
ne guzel summery yaptiniz burali gibi..tesekkur ederim buraliyim Allahdan yabanci ve yanliz degilim:liv::u3:

yaaaa hatem dedi yaaaa:s: siz gelinnnn ben sizi en guzel yerlere göturecegim gencler:benmi:
:trip:

masrafı çok sponsor bulursam eğer yakında işsiz bir birey olucağım için zaman sorunum kalmıcak onuda kandırırım ben getiririm :D

Geri