New balance

Konu sahibi son olarak 2990 gün önce görüldü
Son yillarda bana spor ayakkabı giydirmeyi sevdiren cok rahat bir spor ayakkabı. Kendisinin her rengi her mağazasında yok. Ve ciddi düşünüyorum özellikle lacivertli, gri gold rengi ile.
Bazı modelleri indirime girince 150 tl ye kadar düşerken bazısı nin rengi güzel diye midir bilmem fiyati düşmüyor 299 tl de kalıyor :p

Bknz: ayakkabı hastasi kız

Papuclarımın markası :P
çok rahat son derece konforlu bir de çakmaları bu kadar türemeseydi süper olurdu : )

Ayakkabısını ilk giydigimde tipini begenmedigim, ya bu ne çirkin ayakkabı dedigim hede. Sonra giyince rahatliktan dolayı çirkinliği bi kenara bırakabiliyor insan

ZLQ54V.png

Su modeli istanbul un herhangi bi noktasinda veya nette gören kodu ile birlikte bir zahmet Maria puder ile iletişime geçsin lütfen : (

convers ve corcikten sonra türeme çeşidi
tarzım değil herkes de var.

Fazla kaygan bir tabanı olması eksi puan lakin ben bunları giydiğim zaman her yere yürüyerek gitme isteği doğuyor içimde.

Phenim çok far bundan yeaa. Her renklisinden aldım xdxd

Spor_3463749.jpg

Aldıktan 1 hafta sonra arkadaşa çaya gittiğimde çalınmıştı :/ çalan kişiye hala sövüyorum.

bence sadece erkekler giysin .s kizlar da superstar falan giysin .s hic estetik durmuyo kizlar .s hele koca ayaklilarda.

Converse Akımı
Onitsuka Akımı
Şimdi de New Balance..

aldım bundan
evet ya giydim falan

Geri