Network marketing işini yapan varmı?

Konu sahibi son olarak 1459 gün önce görüldü
Merhabalar doğrudan satış sektöründe Kyani ile calısmak istiyorum Ama daha önce bu sektörde hiç çalışmadım tecrübeye gerek var mı?

Hadi amaa ömrü hayatında kimseyi satmadın mı ? Bunu da tecrübene dahil edebilirsin .

Doğrudan satış sektörlü bir iş yapıyorum suanda benim için en güzel yanlarından biri esnek çalışma saatlerine sahip olması süreci istediğim gibi yönetebiliyor olmam. kyaniturkiye.comdan kendim araştırıp kendim girdim bu iş en referans ne öneri kendi keşfim yani. Sizler neler yapıyorsunuz ?

• Beğen
Tepkiler: ne
Ben menemen yaptım mesela.? Bu sektör benden sorulur Sjsjsjs

acılımenemen.com

Arkadaşlar selamlar malum şu pandemi ekonomik olarak belimizi büktü. İşler baya düşünce ek gelir arayışına giriştim. Şu dönemde en çok tercih edilen iş kollarından Network marketingle ilgileniyim diyorum. Ürün sağlam olursa başarı imkansız değil bence. Kyani türkiye hakkında farklı platformlarda güzel yorumlar okudum. Siz bu markayı daha önce duymuşmuydunuz???

Cümlenin yarısı ingilizce yarısı türkçe =)
Neyseki anladım. Ama kyani’ yi bilmiyorum

Araba yağı al sat daha karlı

doğrudan satış sektörünün diğer sektörlerden ayıran noktası da bu zaten hangi bir tecrübe diplomayı da Selçuk’a ihtiyaç duyulmadan doğru adımlar atarak hedef kitlenize ürünlerinizi satışını sağlayabilirsiniz, kyani ile iş ortaklığına ilk girdiğimde hiçbir tecrübem olmasına rağmen şu anda beşinci ayımda gayet makul şartlar içerisinde satışları gerçekleştirerek ek gelir sağlaya biliyorum.

• Beğen
Tepkiler: ne
Peki satış yaparken en etkili dil hangisidir müşteri neye tav olur @bilgen ?

@bilgen , kyani ile 25. defa ilk kez tanışıyor ve kyani, bilgen'e 25. defa çok güven verdi. bilgen'in hiç tecrübesi olmamasına rağmen kyani, bilgen'i paraya boğacak. O kadar ki bilgen'in göz bebekleri $ sembolüne dönmüş durumda.

Başlık aslında bilgi almak değil de reklam vermek amaçlı. Ama bunu görmezden gelerek cevap verelim yine de.

Kyani değil önemli olan.
NM de önemli olan süreçtir, satılan mal değil. Hatta Şaranoglu meselesinde olduğu gibi hiç bişey satılmaya da bilir.

NM pişmanlıktır. Önce aileni ve arkadaş çevreni dolandırman gerekeceği için yalnızlaştırır. Hassas bünyeler için sonu depresyondur.

network marketing diye girersiniz ponzi dolandırıcısı olarak çıkarsınız.....

mesaj içeriğinde bu tarz reklam yapan, sırf bu iş için konu açan birkaç kişi daha vardı. ban sebebini merak etttim.

Geri