Netflix'in Yeni Dizisi ''Dahmer'' Rekor Kırdı

B
  • Kullanıcı BuYuCu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Sinema Kulübü
21 Eylül tarihinde Netflix'te izleyici ile buluşan Monster: The Jeffrey Dahmer Story, rekora doğru hız kesmeden koşuyor. En son Squid Game'de gördüğümüz kısa sürede yüksek izlenme rekoru, ilerleyen günlerde Dahmer'e ait olacak gibi görünüyor.

Jeffrey Dahmer'in Hikayesi Rekora Koşuyor​

Netflix'in paylaştığı son listenin ilk sırasına yerleşen dizi, globalde 496 milyon izlenmeye ulaştı. En yakın rakibinin 4 kat üzerine çıkan dizi, henüz 2 hafta olmasına rağmen emin adımlarla rekor izlenmeye doğru ilerliyor.

Daha önce aynı hızlı yükselişi Squid Game dizisinde görmüştük. The Jeffrey Dahmer Story'nin ise tüm zamanların rekorunu kırıp kırmayacağı önümüzdeki aylarda netlik kazanacaktır.

jeffrey-dahmer-dizi-netflix4.jpg

Açıklanan listenin devamı şu şekilde;

• The Empress: 47,2 milyon izlenme
  • Fate: The Winx Saga (2. Sezon): 26 milyon
Dünya genelinde en çok izlenen filmlerin başında ise Lou geliyor. Marilyn Monroe'nun hayatını anlatan Blonde ise ikinci sıradaki yerini koruyor.

Monster: The Jeffrey Dahmer Story Fragmanı​

her ne kadar konu ilginç olsa da gerçekten çok sıkıcı...... senaristler, yapımcılar da sıkıcı olduğunu anlamış ki ilk bölümü her şeyin son bulduğu çocuğun yakandığı bölüm yapmışlar ki diğer bölümler de izlensin...... 10 bölüm bi de...... dizi süresi uzasın diye sürekli hayvan içi çıkarma sahnesi çekmişler...... direkt mahkeme bölümüne geçesim var, ilk bölümde anladık zaten nasıl bi katil olduğunu.....

Oha çok manyakça bişeye benziyor fragmanı

her ne kadar konu ilginç olsa da gerçekten çok sıkıcı...... senaristler, yapımcılar da sıkıcı olduğunu anlamış ki ilk bölümü her şeyin son bulduğu çocuğun yakandığı bölüm yapmışlar ki diğer bölümler de izlensin...... 10 bölüm bi de...... dizi süresi uzasın diye sürekli hayvan içi çıkarma sahnesi çekmişler...... direkt mahkeme bölümüne geçesim var, ilk bölümde anladık zaten nasıl bi katil olduğunu.....
Teşekkürler oggy teşekkürler bütün spoilerlar için…

Gay falan diye yazmışlardı dizi için

Teşekkürler oggy teşekkürler bütün spoilerlar için…
o spoylır sayılmaz ama ya..... bi şey kaybetmedin...... tüm olay 1. bölümde olduğu için belirtmek zorundaydım..... diğerleri çocukluğuna gir, çık devam ediyor...... orada öğreniyorsun nasıl böyle bir insan olduğunu.....

ryan murphy’nin adı neden geçmiyor ya..ayrıca adamın çok daha iyi yapımları var. ahs?ratched? benim gibi psikopatları tatmin ediyo. şiddetle tavsiye. dahmer’ı bitirmedim ama iyi gidiyo fena değil. başrol evan..ne kadar kötü olabilir

netflixte izlediğim en iyi katil içeriği american murder: the family next door'du..... tamamen gerçek görüntüler, ses kayıtları ve belgelerden derlenmiş..... oyuncu yok, senaryo yok..... her şey gerçek baştan sona tüm hikaye....... kanım içime içime çekilmişti sonunda......

izlenir mi izlenmez mi şimdi bu net bi cevabıınız var mı..... ben hâlâ başlayamadım, bi de korkar mıyım acaba bjbjb üff.

netflix in her dizi filmi öyle.
Çok fazla takışmıyom o yüzden netflixte. Ya lezbiyen olacam ya gay bu gidişle
Birisi de bunu yazmıştı. Bu netflix niye böyle hep diye. Türkçe dublaj yok. Olsa izlenecek baska güzel diziler var da altyazılı izlerken kitap okuyor hissine kapılıyorum.

insan dahmerden nasıl spoiler yiyebilir ya.

dahmer spoileri böyle bir şey.

daha once hayatini anlatan bir suc belgeseli izlemistim eğer nasıl öldüğü bire bir gosterilirse efsane bir final olur.
spoyu yedigim icin izlemek yerine finali bekliyecegim genel de seri katillerin kimleri oldurduklerinden ziyade nasil olduklerini izlemeyi severim.
umarim bir gun andrea cikatilonunki de yapilir oldurdugu cocugun annesi ile trende karsilastiginda bu cocugu ariyorum gordunuzmu sorusuna hayir cevabini verip mahkemede kadina suprise ehehehe yapan bir manyak cunku

galiba o kadar cok psiko belgeselleri izledim ki, bu dahmer ilgimi cekmedi. iste siradan bir psikopat. gay. katil. tecavuzcu ve yamyam. travmali gecmis, kafadan kontaklik ve narsistlik. ayrica benim is yerinden birisini cok andiriyo fiziksel olarak, hatta bakislari. valla mutlu bir cocukluk gecirmek her seyin basi. kisacasi oyle diyelim.

Biyografilerden oldum olası pek beklentim olmamıştır.
Bu dizi benim için vasat kaldı, eh işte.
Çok daha çarpıcı kurguları izlediğim için fenalık basa basa izledim.
6/10.

Geri