Netflix

Konu sahibi son olarak 1013 gün önce görüldü
Son zamanlarda iyi gündem olan şirket. Yağı bol bulmuşlar ki savuruyorlar ha bire. Dizi ve film sektöründe yerini sağlamlaştırmış kuruluş.

Şifresini paylaşmak isteyen olursa dm bekliyorum, teşekkürler.

Dark'ı izlemeden reis kapatırsa çok alınırım. Reyiz dur bi ya. Şunu bitirelim bi.

hükümetin yapamadığını yaparak, bi süre önce dizi ve sinema emekçilerine sendika aracılığıyla maddi destek hibe etmiş yayıncı. başvuran iki reji arkadaşım faydalandı bu destekten.

Çok az iyi film ve dizi yakalayabiliyorsunuz. Dizilerde gay lezbiyen sevişmeleri sıkıyor , çok aynısı , konu içerik boş sıktı çok sıktı. Bende digiturk de var orda sinema kanalındaki filmler az ama en azından kalite yüksek film bulabiliyorum.

Çok az iyi film ve dizi yakalayabiliyorsunuz. Dizilerde gay lezbiyen sevişmeleri sıkıyor , çok aynısı , konu içerik boş sıktı çok sıktı. Bende digiturk de var orda sinema kanalındaki filmler az ama en azından kalite yüksek film bulabiliyorum.

hetero sevişmeleri daha mı cazip geliyor?
yoksa homofobik misin?

Alakası yok saptırma. Yaratıcılık yok hep tekrar manasında kullandım kargacık.

yok henüz saptırmadım ama şu hırçın oğlan tavırlarını bırakmazsan saplayacam cidden.
ayrıca yaratıcılıkla alakası yok, zaten senaryo ve kurgular ortada bahsettiğin şey tamamen pazarlamayla alakalı bir durum.

yok henüz saptırmadım ama şu hırçın oğlan tavırlarını bırakmazsan saplayacam cidden.
ayrıca yaratıcılıkla alakası yok, zaten senaryo ve kurgular ortada bahsettiğin şey tamamen pazarlamayla alakalı bir durum.
Kargacık dediğim için mi kızıyorsun ahahaass

Her güzelin bir kusuru vardır. Güzel dizileri var. Fakat Eşcinsellik hemen her orijinal dizilerinde mevcut. Yani herşeye özgürlük dersen her Özgür düşünceye yer ayırman gerekiyor. Eğer yok sadece cinsel özgürlüğe yer verirsen (ki eşcinsellik özgürlük mü o da tartışılır!) üyeler azalacaktır.

Misyoner platform. Hibnelik propagandası yapılıyor. Kapatılmalı.

nik, yorum uyumu...
eşcinsellik iki film bir po.rno izleyerek bulaşacak bir şey değil lan korkmayın.

hetero erkek misin?
meme seviyor musun, ok eşcinsel değilsin geç.

meme üzerinden kendinizi test edin.

Geri