Netflix Dizi Önerisi

• Kullanıcı Dem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli ve Yabancı Diziler
Konu sahibi son olarak 21 gün önce görüldü
Ben yeni sezonunu henüz izliyorum ama duygusal fazlasıyla. Ben gibi odunun bile gözlerini dolduruyor.

Zor geçecek saatlerin olacak. Ben bitirince kafayı dağıtmak için evin içinde 5-6 tur atıp sonra çizgi film açtım ama hala bir yerlerden dokunduruyor.

Zor geçecek saatlerin olacak. Ben bitirince kafayı dağıtmak için evin içinde 5-6 tur atıp sonra çizgi film açtım ama hala bir yerlerden dokunduruyor.

O ağır gelince, The Good Place'i izliyorum. İyi geliyor. Hem komedi hem de etik, ahlak, ahiret kavramlarına değinen güzel bir dizi. Tavsiye ederim.

Outlander'ı önerebilirim. Zamanlar arasında yolculuğun yapıldığı, her ne kadar bilim kurgu diye geçsede kesinlikle fantastik bir dönem dizisi. Şuan dördüncü sezonu yayında fakat ilk iki sezonu oldukça başarılı ve heyecanlı.. Ayrıca dizinin ilk 40 dakikasında sıkılmak muhtemel.. Dayanıp devam ettiğiniz takdirde soluksuz heyecan kaçınılmaz.

Unorthodox dört bölümlük mini bir dizi.. Senaryo kesinlikle farklı..Yahudi bir ailede pek çok şeyin yasak ve günah olduğu bilinciyle yetiştirilen bir kadının özgürlüğe kaçış yolundaki cesaretini izliyorsunuz. Son bölümü her ne kadar sönük ve devamı gelecekmiş hissiyatı uyandırsada dizinin tadını bozduğunu söyleyemem, izlenebilir.

lucifer kekem 5.sezon fragmanı çok iyiydi micheal geliyor micheal mitolojide herkesten güçlü tanrı hariç bakalım neler olacak .s xd

Geri