Net kopma sorunu

• Kullanıcı Flu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 2427 gün önce görüldü
Aranızda ttnet çalışanı var mı dsl ışığı yanıp sönüyor bağlanıyor sonra bi 10 dk sonra yeniden gidiyor yaklaşık 1 aydır böyle ayrıca arıyorum ttneti arızanız işleme alınmıştır diyor ne gelen oluyor ne arayan modem sorunu olabilir diye 2. bi modem taktım o da aynı hatayı verdi

Müşteri hizmetlerine az atar gider yap 1 aydır gelmiyonuz da mahkemeye vericem iptal etcem falan de belki ise yarar

arızacıların genelde dağıtım kutusundan sinyali ölçer normalse giderler.modemi tekrar kurmayı deneyin büyük ihtimal düzelir

Bende de oluyordu bu. Sürekli ara ve aradiginda kibarligini biraz bozup cirla bak bakiyim nasıl geliyorlar. :cici:

Bi ara bende de oluyordu çok sinir bozucu bir durum kabloları değiştirdiğimde düzelmişti.

Bir ihtimal modemin güncellemesi vardır onu yapman gerebilir, hep aynı aralıklarla kopuyorsa güncelleme sorunu yüzündendir modemi kaldır komple bilgisayardan sonra yeniden kur. İkinci şık ise kablolarında bir sorun olabilir malum kış ayı zedelenmiş olabilir.

Ya adsl sprinter da sorun vardır o alet 5 tl degiştir yada modemde sorun vardır kaliteli bir modem al mesala TP-UNK yada Airties Air gibi bir modem al.Kablolarıda bir kontürol ettir Telekomcular gelmeden once.

Sağolun arkadaşlar kabloyu falan ben değişemem de artık nolacak bilmem modeme de yeniden reset atıp kurcam şu sıralar yeni modem alacak maddi gücüm yok ayrıca kullandığım modem markası inca o da pek kaliteli bir şey değil

Geri