nescafe kilo aldırır mı - nescafe kilo yapar mı

• Kullanıcı Volina
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diyet Ve Sağlıklı Beslenme
Konu sahibi son olarak 2617 gün önce görüldü
Merhaba arkadaşlar. nescafe kilo yapıyor mu? gibi bir çok soru soranlar vardır aslında birçok yerde adı geçmez kilo aldırır felan diye ama, nescafe light süt ile kullanılmadığı sürece kilo yapmaktadır.. bu ayrıntıyı unutmayalım lütfen.

Aldırır tabi ki aldırmaz olur mu :) diyet yapanlar özellikle uzak durur :)

Gereksiz şeyler hep kilo aldırır. :p

içindeki şeker süt ne oluyor aldırır kesinlikle , yeşil çay kullanıyorum geceleri miss valla ama şekersiz :) aman kilo sorunları olan nescafeye çok yüklenmesin onun yerine yeşil çay ideal.

ben davar gibi içiyorum sulu sütlü filan hiçte alamıyorum kilo arkadaş :D

DR. HAMDİ AKAN DİYOR Kİ...

“Bu soruya yanıt vermek kolaydır. Rahatlıkla hayır ya da evet diyebilirsiniz çünkü kahvenin şişmanlatıp şişmanlatmadığını belirleyen kahvenin kendisi değil, kahveye eklenen diğer
maddelerdir.
Daha önceki bölümlerimizde kahve çekirdeğinden bahsetmiştik.
Kahve çekirdeğinde bulunan enerji değeri yüksek olan karbonhidrat ve yağlar çok az miktarda olduğu için çekirdeğin kalori değerinden çok, yapılan içeceğin kalori değeri önemlidir.
Böyle bakarsak çekilmiş kahve çekirdeklerinden yapılan 225 gramlık bir fincan kahve yalnızca 2 kaloridir.
Bir espresso ya da Türk kahvesi yapmak için 7-10 gram kahve kullanırken, bir fincan espresso ya da Türk kahvesi toplam 2 kaloriden az gelmektedir. Yani günde 10-15 fincan kahve içseniz bile kilo almazsınız. Ancak, günümüzde kahve içme alışkanlıklarının değişmesi, çok renkli ve farklı kahve içme yöntemlerinin geliştirilmesi bu hesapları çok bozmaktadır.​

Alıntı.

Geri