Nescafe 3n1

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Kahve kahve değil zehir deposu, içindekiler benim iç dünyam gibi..
İçmem dedim muavine hep zehir.
720ABFD6-331A-4F73-B632-3F1F3E562B0D.jpeg

Sevmiyorum, içtiğim oldu elbette ama ilk sıcakken içilen bir iki yudumdan sonrası gitmiyor zaten

@yeLda hanım gözleri timsah gibi.bulanık suda bile görebiliyor.içindekilerini bizlere Üsküdar Türkçesiyle izah edebilir..

Hayatımın bir döneminde ara ara da olsa içiyordum, kendime nasıl bir kötülük yaptığımı şimdi anlıyorum.

@yeLda hanım gözleri timsah gibi.bulanık suda bile görebiliyor.içindekilerini bizlere Üsküdar Türkçesiyle izah edebilir..

Timsahla başlayıp Üsküdar Türkçesiyle bitirmiş olsan da üzgünüm içeriğe sadece kalorisi için bakıyorum. :))

Timsahla başlayıp Üsküdar Türkçesiyle bitirmiş olsan da üzgünüm içeriğe sadece kalorisi için bakıyorum. :))
Kalori o kadar önemli mi? Baksınıza palm yağından tutun en sağlıksız karışımlar var içinde.
Sizin açıklama şekliniz çok güzel olduğundan,bizleri aydınlatın diye ricada bulundum.

Kalori o kadar önemli mi? Baksınıza palm yağından tutun en sağlıksız karışımlar var içinde.
Sizin açıklama şekliniz çok güzel olduğundan,bizleri aydınlatın diye ricada bulundum.

Mesajının haklılığı karşısında derin bir mahcubiyet duydum Yabani. Çok haklısın, hiç olmadığın kadar..

içilmemesi gereken bir kahve günde 6 7 adet içerdim ve az kalsın böbreklerimi kaybediyordum içtiğiniz kahve böbrekler de yapıs yapıs olarak kalıyor ve ne kadar su içerseniz için gitmiyor ve sonrada kür e taş gibi sertleşiyor ve böbrek yolunu kapatıyor sonra bir gece vakti secde eder gibi iki büklüm saatlerce bıcak saplanması gibi bir ağrı cekiyorsunuz bu dediklerimi dikkate alın ne 3 ü ne de şekersiz dedikleri 2-1 aradayı içmeyin süt süz şekersiz sadece nescafe yada flitre kahve için 6 ay o ağrıyla ugrastım Allahım düşmanıma vermesin.

Karamelli olanını severek tüketiyorum ancak çok değil yani her gün içme alışkanlığım bulunmuyor.

bir süredir kahveyi filtre olarak tüketiyorum.
doğru çekirdeği bulduğumda türk kahvesi ve kendi filtre kahvemi de kendim cekecegim.
bunun dışında uzun zamandır bunu tüketmiyorum

Paket yenilendikten sonra içmiyorum... köpüklü bir şey olmuş.. tadı rezalet... bi 3ü1 arada keyfim vardı onu da aldılar elimden...

Ambalajlı olan gıdalar sağlık için tehlikeli her zaman. Türk kahvesi en mantıklısı. Onu bile ayda yılda bir içiyorum.

Oysa eskiden ilk çıktıklarında tatları ne güzeldi bea açardım kurtlar vadisini

Geri