Nereye gidiyor bu forumsal?

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Güzel kızlar geliyor, fake diyoruz sinirlenip geri gidiyor. Hiç iyi bir yere gitmiyor...

Sahile bira içmeye.

Miladı doluyor gibi,bizden sonra kıyamet kopacak gibi.
Bu hiç iyi 1şey değil. Sevdiklerinize sıkıca sarılın.

herkeş sevdiğini instagramda bulsun, yoksa işimiz yaş. Mail de olabilir.
gidişat ii değil.

Bende bugün bunu sordum, yerinde duruyor mu diye, zar zor olsa da buldum.

Şifre mi unutmuşum.

Vay beeee

O kadar mı unutuldun...

Hoş geldin: ) görmek güzel.
Fotoğraf çekmeye devam mi?

Hoş bulduk, sağol

Boş kaldıkça devam etmeye çalışıyorum. İş değiştirdim bir sene önce, çok yoğun ve yorucu oluyor. o yüzden eskisi gibi değil. Ama yine de devam.

Siz nasılsınız bakalım neler yapıyorsunuz var mı bir aksiyon, bizde bugün whatsapp grubunda burayı konuştuk biraz. Ben sordum, arada gelen arkadaşlar biraz bahsetti...

Hoş bulduk, sağol

Boş kaldıkça devam etmeye çalışıyorum. İş değiştirdim bir sene önce, çok yoğun ve yorucu oluyor. o yüzden eskisi gibi değil. Ama yine de devam.

Siz nasılsınız bakalım neler yapıyorsunuz var mı bir aksiyon, bizde bugün whatsapp grubunda burayı konuştuk biraz. Ben sordum, arada gelen arkadaşlar biraz bahsetti...

Eskisi gibi değil, forum devri kapanıyor artık.
Arada gel ama en azından.
Kim o gruptakiler,tanıyor muyum? :p

Eskisi gibi değil, forum devri kapanıyor artık.
Arada gel ama en azından.
Kim o gruptakiler,tanıyor muyum? :p

Bence kapanmaz forum devri, Sadece daha kullanışlı bir uygulama lazım. Bilgisayar başında değil telefon başında devam edilebilir. Konulara hızlı ulaşıp eklemeyi kolay yaparsalar herkes kaldığı yerden devam edebilir.

Bizim ekibe gelince sabit zaten, biliyorsunuzdur belki. leavemealone (osman) geçen senelerde açtığımız konularda hepimizi tanıttı. Aynı ekip arada da olsa yazışır buluşuruz.

not: kusura bakma geç yazdım. Osmanın konularına bakıp link atacaktım, ama olmadı. Bende kendi mesajlarımdan bulmaya çalıştım o da olmadı. Belki de konular kaldırılmış da olabilir.

ben giderken
kızların içi burkulacak

Uğramadığım yerler var. Çünkü oraların yaş ortamı dışına çıkmışım ve kendimi yabancı his eder olmuşum. Daha da yaşlanırsam kim bilir nerelerde hangi konular hakkında konuşur olacağız.

Geri