Neredesiniz savunanlar?

Konu sahibi son olarak 795 gün önce görüldü
Farmakolog değilim ki ilaç savunması yapayım ve hiç de öyle bir iddiam olmadı ancak aşının gerekliliği tartışılmaz.
"Mason bilim insanları" gibi anlamsız ithamlarla tüm bilim camiasını zan altında bırakan bu Serhat Arvas kimdir ki?
İnternetten baktım ve yazarmış galiba ama tek bir kitap ismini bile duymadım.
Kitap yurdu com yazarın ısmini yazın . 3. Kitabı yeni çıkacak .kendisi tarih öğretmeni. Çeşitli dergilerde yazıları çıkıyor .bi ara mhpnin televizyon kanalına çıktı .Yotube kanali var

Forumun yuzde 99.9'u aşı olmuştur ! Üzülmeye, korkmaya ve sinirlenmeye gerek yok . 3 5 kişi aşı olmamıştır . Sız çoğunluksunuz biz azınlık . Bırakın azınligin cılız sesleri çıksın

o nasıl erken kalkmak. gece boyu aşı karşıtlığı yapmışsın pamuk abi.

Nasıl yani aşımı oldun pamuk abi davada beni yalnız mı bıraktın..

Hea onda okeyiz bizde olduk onu Sjsjs

Deneysel ekonomi oluyor da deneysel tıp neden olmasın. Bu kadar abartacak bişey yok. Sıtma ilacı içerken ses etmediniz de AIDS ilacı içtik diye mi isyan çıkarıyorsunuz.

Ne dersek yapacaksiniz. İçeri gir, gir. Cık çık. Aşı olunacak ol. Sekizli hap içilecek iç. Maske takilacaaaaak, tak! Selam duur! Tüfek omza! Dikkayyt!

Hahhaha, yazık lan size.

Doktor mu deli mi belli değil

Buna Bi hasta geldiğinde Acaba hasta iyice mi hasta oluyor iyileşiyor mu merak ediyorum

Kitap yurdu com yazarın ısmini yazın . 3. Kitabı yeni çıkacak .kendisi tarih öğretmeni. Çeşitli dergilerde yazıları çıkıyor .bi ara mhpnin televizyon kanalına çıktı .Yotube kanali var
Kaynak sunabiliyor mu birilerini Masonluk ile itham ederken ya da kanıtı var mı? Bunlar ciddi iddialar ayrıca Masonluk da 33. dereceden sonra anlam ifade eder.

Yakınımızda ölenler var, hastaneler doldu taştı ve zorunlu tedaviler bile erteleniyor ya da çok yüksek fiyatlara özel hastanelere kaydırılıyor.
Üniversite hocalarının çoğu, şu an özel hastanelerle anlaşıp ameliyatlara başladılar çünkü üniversite hastanesinde gün veremiyorlar. Tomografiye bile altı ay sonrasına, gece yarısı saatlerinde ancak sıra verebiliyorlar. Tümör ameliyatları için bile gün alamayan ve özele tüm parasını vermek zorunda kalan insanlar var ve sizler halen salgın yok, komplo falan diyorsanız benim de söyleyecek sözüm kalmadı artık...

Geri