nerede o eski şovlar?

Konu sahibi son olarak 440 gün önce görüldü
helllööüüğ! dün aklıma aniden adnan şenses ve ölümü geldi. ben göz torbalarını aldırdıktan sonra kendisinin ölmeyeceğini düşünüyordum ama demek ki göz torbasının çok bir etkisi yokmuş... ekşi'de dolanırken de adnan şenses'in rakılı performansıyla ilgili bir cümle görünce hemen youtube mecrasına koştum. performansı izlerken eski türkiye'yi ''vay be, yok artık, içiyorlar oha'' şeklinde andım. sonra dedim bunu forumda bir başlık olarak açayım.

başlığa ne yazacağımı çok bilemedim ama bu konu altında türk-yerli ve milliyim herhalde- televizyonlarında var olan programlardaki beğendiğiniz ''canlı performans'' kayıtlarını paylaşabilirsiniz.-ne bu izin verir gibi konuşmalar üstten üstten- ne bileyim, gidip ''bir teeeek dileeeğiiim vaaar'' çıkışını paylaşmayın küserim. belki de küsmem.

benim için ilk sırayı izzet yıldızhan ve muazzez ersoy'un 1996 yılında sunduğu ''ikisi bir arada'' programına konuk olan adnan şenses performansı aldı tabii ki. yanındaki adamın derdini hala çözemesek de adnan beyi dinlerken etkilendim. izzet yıldızhan'ın rakıya bakışı, ulan içersek 25 yıl sonra gülşen'i boklarken başıma bunu çıkarırlar mı ileri görüşlülüğü de beni çok etkiledi.
hadi buyruuooon...

Şu an o büyüğü içmek mümkün değil, şifa değil adamı osurtur ahaha. Kaç para lan bir büyük haberin var mı?
Yalnız Adnan koklayınca hemencecik sarhoş modunda söylemeye başladı, giriş harika :)
Şarkının sözleri müthiş, etkileyici.

Ceketini cikarip beline baglayip poposunu saga sola sallamasi cok karizmatik degil miydi ?....

ibrahim tatlıses'i gram sevmesem de kahretsin ki adamın şarkıları da o dönem yaptığı programlarda çok iyiydi. kimler gelip geçmedi ki sahnesinden. kıvırcık ali'yi de babam bütün yolculuklarda dinleyerek minik kalbimizi kederlendirirdi. küçücük yaşımda sinirlerimi bozan bu adamı büyüdükçe dinlerken diken diken oluyor tüylerim. yine ölümü erken ve zamansız olan seslerden biri. çok etkilemişti bu performansı beni... izlemeye gelen seyircilerden düşük bel pantolonlu kızı görene kadar duygusaldım.

Saç ve bıyık boyaması bu İbrahim Tatlıses dışında kimseye yakışmıyor ya, bu adam anasından saçı ve bıyığı boyalı doğmuş..
Kıvırcık Ali de söylüyor be kardeşim, aman çok severim.

ahmet kaya'nın televizyonlara çıkabildiği yıllar... o zamanlar çok aklımız ermese de sonradan bu arşivlere ulaşma şansımızın olması harika. şarkıya girişiyle nasıl bu kadar pürüzsüz söyleyebilir diye her seferinde şaşırıyorum. ibo'nun meşhur felsefeye adım attığı o gözlük de işte bu programdaydı...

Benim için efsanelerden birisi de bu performans, zaten Özlem Özdil çok severim ama bu ortam enfes.

Valla ben keyif için Beyaz şovu beklerdim çok severdim

sezen aksu'nun türk popuna katkıları bilinen bir gerçek... yıldız tilbe'yi keşfeden, elinden tutan da yine sezen hanımdı ve bu programda da ilk defa yıldız tlibe'yi televizyona çıkarıyor. yıldızcığımız çıplak sesle bıçak gibi kesip atıyor. hayrını görün.

böyle bir konum olduğunu hatırlayınca dün ''oha şebo arabesk albüm yapmalı'' hissiyle dinlediğim eseri buraya atmak istedim çünkü konu benim. bu bir televizyon programı mı, dost meclisi mi bilmiyorum ama şov olduğu kesin... 2:17'ye gel ve aşık ol. bu hafta şebo'ya bi yükseldim, umarım bi iş gelmez başına.

bi de bu video var ya... bu şarkıyı o kadar seviyorum ki bi de bu kaydını izleyince her seferinde aşırı yükseliyorum, duygulanıyorum. ekibe bak be.

Geleneği bozmuyum böyle bir konun varmış ve ben mesajlarına kiss atmışım ajsj hiç hatırlamıyorum

Geri