Nerede o eski sataşmalar

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Ramazan'ın geliyor olması hasebiyle foruma uyarlanmış bir içlenme.​

Özledik şahsen, bir ara beni telefonla aradılar çabuk gel forumda olay var diye.
Harbi mi ya deyip ışık hızıyla giriş yapmıştım. Hani nerede şimdi o kavgalar, isimsiz laf sokma oyunu oynanıyor.

Gençler Grup kuruyorum katılmak isteyen var mı ? Millete sataşacağız belli kişilere onlar bizi düşman görünce onlarda bi grup olacak sonra oyunlu konularda direk isimli laf sokma felan heyecen üstüne heyecan

blogger-image-1340252204.jpg

Çünkü yaşlandık.
Aşkı Memnu’yu izlerken bile artık Bihter’e hak veriyorum. Histeri krizleri, duygu durum değişikliği, depresyon hepsinin bir nedeni vardı. Ah Bihterim, eyleme dönüşmeyen arzu ruh bozukluğuna yol açıyor evet.

Ortalığı bulandiran, insanlari birbirine dusuren, kufur etmekten keyif alan ahlaksizlari gonderdigimiz icin pek kavga cikmaz artik. 1-2 kisi var onlarinda gozum ustlerinde zaten.

Tabi forumda olay cikmasi, ortaligin karismasi disardan belki keyifli geliyordur bilemem. Birde bizi kavga cikarmakla tehdit edenler vardi, onlara hic girmiyorum.

Birde ahlak satan ultra ahlaksizlar vardi. Arkadasi birinin annesine, kiz kardesine, dogmamis çocuğuna kadar kufur ettigi halde screen isteyen, inanmayan felan. Bunlar o kufurleri edenlerden bin kat daha edepsiz insanlardir. O kelimelerin onda biri kendine soylense ortaligi yikar gel gelelim arkadas edince hicbir onemi yok, neden?

Çağırın gelsin, kimse de iletişim bilgileri yok mu?
W hanımın da seviyor böyle puslu havaları.
X bey de içini dökmüş resmen, böyle duygusal konular açmayın..

• Beğen
Tepkiler: X
Ortalığı bulandiran, insanlari birbirine dusuren, kufur etmekten keyif alan ahlaksizlari gonderdigimiz icin pek kavga cikmaz artik. 1-2 kisi var onlarinda gozum ustlerinde zaten.

Tabi forumda olay cikmasi, ortaligin karismasi disardan belki keyifli geliyordur bilemem. Birde bizi kavga cikarmakla tehdit edenler vardi, onlara hic girmiyorum.

Birde ahlak satan ultra ahlaksizlar vardi. Arkadasi birinin annesine, kiz kardesine, dogmamis çocuğuna kadar kufur ettigi halde screen isteyen, inanmayan felan. Bunlar o kufurleri edenlerden bin kat daha edepsiz insanlardir. O kelimelerin onda biri kendine soylense ortaligi yikar gel gelelim arkadas edince hicbir onemi yok, neden?

E bunların hepsi benim. Özellikle tehdit eden. Ss'de istemiştim.:emoji_sunglasses::emoji_smile:

Yo kalıcı değilim. Öyle arada bir girip bakıyorum ama hala aynı egoya sahipsin hoca. Hala sagi solu ahlaksız ilan ediyorsun. Forumun hitini düşürdün iyice bak sende görüyorsun.

Yav sizin ahlakli arkadaslarinizin kurdugu telegram gruplarindan forumlardan hayir gelmedimi dostum. Kalici olsan ne olur, olmasan ne olur Allah askina.

Ben kimseyi ahlaksiz ilan etmem adam öldüren adama katil sifatini ben koymadigim gibi milletin anasina avradina dogmamis cocuguna edilen kufurlere sahip insanlara ahlaksiz denilmesinin mucidi degilim. Yallah telegrama.

Yav sizin ahlakli arkadaslarinizin kurdugu telegram gruplarindan forumlardan hayir gelmedimi dostum. Kalici olsan ne olur, olmasan ne olur Allah askina.

Ben kimseyi ahlaksiz ilan etmem adam öldüren adama katil sifatini ben koymadigim gibi milletin anasina avradina dogmamis cocuguna edilen kufurlere sahip insanlara ahlaksiz denilmesinin mucidi degilim. Yallah telegrama.

Yo gayet sohbet muhabbetimizi yapıyoruz telegramdan. Niye hayır gelmesin. Kimseyi ahlaksız ilan etmiyoruz kimsenin özel hayatı ile ilgilenmiyoruz. İnsanların özel hayatini sorgulamakta ahlaksızlık değil mi?

Neyse ahlak kumunuzda oynayın siz. Kendinize göre insanları ahlaksız ilan edip afaroz edin. Forumun tek ahlaklisi sizsiniz

Haklısın.
Baya haklısın.
Düşündüm de sen çok haklısın.

Hatem bey hoş geldin, kızlara ve özellikle oggy beye selam söyle. Öpüyorum hepinizi..

Geri