Nerede bıraktıysan orada yokum artık ben.

Konu sahibi son olarak 143 gün önce görüldü
Acıyor mu sol yanın? Çok mu? Uyu o halde. Uyudukça büyür, büyüdükçe unutursun çünkü. Toparla işte kendini toparla eyy sessiz çığlığım, toparla kendimi.

Herkesin kendi masalı var, kendi yazar kendi yönetir. Ve bu masalda bazı insanlara da ihtiyacımız var, varlıklarıyla hayatımızı sakinleştirebilen, günleri daha yaşanılası hale getirebilen. Bi tanesi bile yeter hayatınızın renklenmesine inanın, varsa eğer sahip çıkın ona. Çok kalmadı onlardan.

Menfaatler adına yürütülür genelde. Dostumun düşmanı benim de düşmanımdır felsefesi izlenilir. Oysaki çok sevilendir ama dostunun düşmanı olunduğu için o da düşman olmak zorunda kalır ya da ikileminde kalır. Siyasette uygulanır sanırdım, okul ortamında belki. İstisnalara inanırdım ben üstelik. Neyse, nasip.

- Yaraya en güzel merhem yara bandı kullanmamaktan ve o yarayı yeniden kanatmamaktan geçiyor bildim.. Bırakmalı onu nadasa ya da kendi haline, uzun bir zaman alsada iyileşmeyi başaracaktır.

ders.png

Vizeler, vizeler... Az kaldı az :T:

Yaşadığım ve yaşayabileceğim en güzel’kalp kırıklığıydı-n.

- Hayal demiyor muyuz, şu istenilen ama asla gerçekleşmeyecek olan şeylere. Hani onca hayal kırıklığına rağmen bir insan, nasıl oluyorda hepsini alçıya alıp, gerçekleşmesini değil de. İyileşmesini bekliyor onların. Hala aklım almıyor. Akıllanmıyoruz işte velhasıl.

Uykum var, uyumamak için direniyorum.
Son bi mesaj sonra uyku vakti. Yarın kardeşimin sınavı güzel geçsin Rabbim.

Bazen bişeyi seçerken neden onu bir digerine tercih ettiğinizi bilemezsiniz. Ancak birşeyi seçmiş olmak diğerinin reddedildiği ve geçerliliğini yitirdiği anlamına da gelmez.

Oysa konuşsak ya da dokunsak birbirimize çekip gidecekti içimızdeki o korkunç noksanlık. demiş şair, gerçekten de kavuşmalara, sıkı sıkı sarılmalara ihtiyacı var sevenlerin...

Dikenleri çok fazla sanki, tutsam ya elim kanayacak ya canı acıyacak...

:T:

Susmak hani bazen, verilecek tüm haklı cevapların toplamı oluyor işte.

Olmuyor işte.
Öyle, canım her istediğinde, yelkenleri suya indiremiyorum.

Bazı aptallıklar çaresizlikten,bazı çaresizlikler aptallıktan. Sen her türlü aptalsın işte :T:

Bilirsiniz işte aşka tek bir renkten oluşmuyor. Bildiğin yahut bilemediğin bütün renkleri içinde taşıyor ve bu yüzden aşkın resmi birkaç ana renkle çizilemez malesef. Çünkü eksik kalır, yavan durur. Bence aşk, ayrılık geldiğinde acısına lezzet sunup, ayrıca saygı da duyup onu çekmeye razı olmak demektir.

hani şiir değil ki bunlar.

Bu bölümde illa şiir mi yazmak gerekiyor, yok öyleyse. Söyleyeyim de taşısınlar konumu.
Sizin de içiniz rahat uyursunuz belki :cici:

ben yine rahat uyurumda, amatör şairler kısmı olunca şiir bekledim.

Geri