Nerede bıraktıysan orada yokum artık ben.

Konu sahibi son olarak 143 gün önce görüldü
Sesinde huzur, bakışlarında masum bir sıcaklık olan adamları bırakmayın, soğutmayın kendinizden. Ellerinde şefkat varsa, sarılın o ellerine. Mükemmel olmasın ama sizinle mükemmelleşsin. Sevgiden önce saygı arayın, yanınıza yakıştığından eminseniz yarınlarınıza yakışıp yakışmayacağını da sorgulayın. Kişilik arayın mesela, kişiliğinde şüphe götürmeyen bir güven arayın. Veriyorsa ne alâ. Mesela sizi kaybetmekten korktuğu kadar korksun sizi incitmekten. Gücünü sizi korumak için kullansın, aynı zamanda varlığıyla güç olsun size. Ona her baktığınızda yaralarınızı değil, sevildiğinizi hatırlatsın size. İyi ki sevmişim bu adamı deyin yıllar sonra ve iyikileriniz her geçen gün katlanarak artsın. Kısaca adam gibi adamları sevmeli şu hayatta. Nerede diye sormamalı, sorgulamamalı aslında. Belki de adam saydıklarınız uğruna kapattığınız kapılar ve gözlerinizin ardına saklanmışlardır. İyi bakın etrafınıza..

Bazı cümleleri okuyup geçmek istersin ama yapamazsın ya.
İçine kazırsın, çıkmasın diye. Aynen öyle.

Hep merak etmişimdir.
Birbirini sevmeyen ve bunu ikisinin de bildiği insan neden samimiyet kurar?

tumblr_mfv4rp9svy1rjvesko1_250.gif

Ayhh keyfim geldi. Çocuk, yerim seni yerim :T:

Sevgiyi mi arıyor? Sevmenin çeşitlilğini mi bilmiyorum.
Sevmenin pek az çeşidi var bana göre ama belki de çok çeşitli orada kafam karışık.
Ama ben az çeşidi olduğuna inandırmak istiyorum kendimi. Çok çeşitli halleri beni ilgilendirmiyor.

Bazı adamlar kendi iplerini kendileri çeker, bilir misin? Sonra da bu ipi kadının eline tutuştururlar ki ipimi sen çektin demek için. Aslında görünen farklıdır, yaşanan da. Bu adamın derdi ne anlamıyorum. Bana uçmayı öğretecek belli ki. Ama bilmiyor ki benim kanatlarım yok.

tumblr_ny7zcthBUB1t7tpt9o1_500.gif

Ölüm’ün olduğu bu dünyada, hiçbir şey çok da ciddi değildir aslında..

Biliyorum ki; şimdi bir yerde otursak ve hiç sesimiz çıkmasa "Neden sustun" demezsin.​

Orada bak, geçmişimde duruyor.
Pırıl pırıl parlıyor hatta..​

[YOUTUBE]dFOcHZ4vE18[/YOUTUBE]

Geçtiğimiz yaz Outlander 1.Sezon izlemistim.
vee 2.Sezon için son günler.

Geri