Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
-Harika Bir Kombin ,Tam Benim Zevk Ve Tarzım.Sadece Kırmızı Kabanı Almam Kaldı Geriye. Ayakkabıyı Es Geçiyorum,O tarzım Değil : ) Renk Uyumuda üstelik Harika. Arada Zevklerimizide & Gardolabımızıda Paylaşalım Dimi Ama:cici:
Günlerden bir gün; Kurbağaların yarışı varmış. Hedef; çok yüksek bir kulenin tepesine çıkmakmış. Bir sürü kurbağa da arkadaşlarını seyretmek için toplanmış ve yarış başlamış.
...
Gerçekte seyirciler arasında hiç biri yarışmacıların kulenin tepesine
çıkabileceğine inanmıyormuş.Sadece şu sesler duyulabiliyormuş
... ''Zavallılar! hiç bir zaman başaramayacaklar!''
Yarışmaya başlayan kurbağalar kulenin tepesine ulaşamayınca teker teker yarışı bırakmaya başlamışlar. İçlerinden sadece bir tanesi inatla ve
yılmadan kuleye tırmanmaya çalışıyormuş. Seyirciler bağırmaya devam
ediyorlarmış
''Zavallılar! hiç bir zaman başaramayacaklar!''
Sonunda bir tanesi hariç, hepsinin ümitleri kırılmış ve bırakmışlar. Ama
kalan son kurbağa büyük bir gayret ile mücadele ederek kulenin tepesine çıkmayı başarmış. Diğerleri hayret içerisinde bu işi nasıl başardığını öğrenmek istemişler. Bir kurbağa ona yaklaşmış ve sormuş;
''Bu işi nasıl başardın'' diye.
O anda farkına varmışlar ki; Kuleye çıkan kurbağa sağırmış!
Olumsuz düşünen insanları duymayın!…..
Onlar; Kalbinizdeki ümitleri çalarlar!.
-Resmen BenimKıyafetlerim Bunlar .Yani Görünce Hiç yabancı Gelmediler:p
Kabanın Siyah OLdugunu Farzedelim Sadece.
İşte Bu tarza Bayılıyorum. Hatta Yarın Doktora Giderken Giyeceğimi Bu Sayede Bulmuş OLdum Hehe.