Nejat İşler

• Kullanıcı Asr.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 3723 gün önce görüldü
Orjinal bir adam.
Kaliteli işler yapan, djlik de yapmış oyuncu.

Filmleri :
anlat istanbul (2004)
mustafa hakkında herşey (2004)
eylül fırtınası (1999)

İlk Gülbeyaz dizisinde tanıdığım oyuncu. Ses tonu, duruşu, gülüşü karizmaaa.
Hayata karşı asi, kafa tutan ve içinde hüznü olan birisi olduğu izlenimi bırakmıştı hep bende.
Şu sıralar hastalığıyla sevenlerini üzdü, inşallah tez zamanda iyileşir. Eminim onun için dua eden çok insan var..

'Gülbeyaz' dizisiyle çok sevdiğim kaliteli, karizmatik ve kendini ihmal eden aktör. Şu günlerde rahatsızlığı ile gündemde,Allah şifa versin..

kadınların nesini sevdigini anlamadıgım adam.
ama iyi oyuncudur orası ayri

Can'dir. Huzur verir.Bir sesi var alir uzaklara götürür. Ahh nesesi yeter onun.Umarim kisa zamanda sağlığına kavuşur.

Çocukluğumdan beri çok severim. Sözleri çok güzeldir.

nejat işler = nejat jobs

blownejatişler = blownejatjobs

blownejatişler/nejat = blownejatjobs/nejat

blow işler = blowjobs, işler = jobs

blowjos=blowjobs

xD

Filmleri yazmışsın 3 tane film koymuşsun o ne öyle

Kış Uykusu , Çınar Ağacı , 11 e 10 kala , Siyah Beyaz , Anlat İstanbul , Mustafa Hakkında Herşey , Ejder Kapanı , Barda , Yumurta , Yaşamın Kıyısında ve tabi ki 'Kaybenler Klübü'

Ses tonuna bayıldığım karizmatik bir insan kaybedenler klübüyle ününe ün katmiş kişilik

Adamın dibi tanımı ancak bu adama uyabilir.. Ahh neşesi yeter..Çok seviyoruz her filmini izlemiş hatta bir kez de değil üstelik defalarca..

İmzamında yazarı . Çok severim çok kaliteli bi kişiliği var

Bu adama aşiğim.desem abartmis olmam heralde orjinal insan

karizma,oyunculuğunu çok severim.
Gülbeyazda tanıdık.

600full-g%C3%BClbeyaz-screenshot.jpg

Parmaklarında sorun olduğu için kesilme ihtimali olan sözlerini duruşunu sevdiğim Karizma adam...
Allah şifa versin...

Geçen sene Cihangir'de bir kafede dostlarla otururken, arkamdan biri seslendi. '' Oooo Nejat Bey buradaymış, tanımaz bizi şimdi''. O'ydu... Arkamı dönmeden adı çıktı ağzımdan. Hala güzeldi, kocasıyla tanıştırdı. Çocukları varmış, bizimki bir üniversitede öğretim görevlisi olmuş, iyiymiş. Öğrencileri benimle bir zamanlar okul arkadaşı olduğuna inanmıyormuş. Üst kata çıkmak için merdivenlere doğru hamle yaptığında, bir an durdu ve dönüp şöyle dedi. '' Senin başarılarını görünce gurur duyuyorum arkadaşım '... Gülümsedim, belli belirsiz; Hala mı diye sordum. Ya anlamadı ya da anlamazlıktan geldi...
26 yıl evvel ona aşıkken boyum 1.80, kilom 70'ti... Hala öyle.
Bazı şeyle değişmiyor... ( İlk aşık olduğu kadına yazmıştır bu yazıyı )

Bu ülkede bir Nejat İşler gerçeği var ki asla inkar edilemez. Gülmenin bu ülkede en çok yakıştığı erkektir kendisi.

Ah umurunda mı sandın dünya..
Bir şarkı böyle mi güzel okunur ;)

Geri