Neil Armstrong'un ayda ezan sesi duyması

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Rivayete göre, Neil Armstrong, 1983 yılında Mısır'da konuşmacı olarak bir konferansa katılır. Konferans esnasında, dışarıdan ezan sesi gelir. Neil Armstrong ezan sesini duyduktan sonra bir süre duraksar ve ardından: ''Ay’da olduğum sırada derinlerden anlayamadığım bir ses duydum. Önce kulaklarımın uğuldadığını sandım ancak sonra bu sesi fark edip titremiştim. Duyduğum ses tam bu ses, ezan sesiydi.'' der. Bu söylenti üzerine Müslüman camiada ''mucize'' iddialarına bu da eklendi ve beraberinde Neil Armstrong'un müslüman olduğu üzerine haberler yayıldı.

Bu söylentilerin tamamı asılsızdır ve yaşanan başka bir olayın kulaktan kulağa aktarılmasından ötürü bu hale gelmiştir. Neil Armstrong, hayatı boyunca bir Hristiyan olarak yaşamış ve bir Hristiyan olarak ölmüş ve gömülmüştür. Bu tür söylentiler kendi kulağına ulaştığında buna çok şaşırmış, ciddiye alıp yazılı olarak cevap vermiş ve yaptığı röportajlarda da yalanlamıştır.

neil armstorgu bilmem de benim favorim yakışıklı osman:
nGgm6l.jpg

Hatta dünyaya dogru amuda kalkarak namazda kılmış ama vaktini kestirememiş:D

Tamamen uydurmaca bir hikaye ayda atmosfer varmı da ses olsun :)

Dünku haberdi ya da diger gün ayda meleklerin sesi duyuldu diye haber vardı zahidenin programinda
Gundemi din uzerinden yürütmek hoslarina gidiyor sanırım.

Marstan yankılanmış olabilir. Hakkını yemeyin adamın şimdi.

10610522_599318110173412_1319796893060074413_n.jpg

ben her gün 5 kere duyuyorum haber olmuo adam bir kere duydu yer yerinden oynadı. demek ki müezzin farkı.
hangi cami acaba cuma namazları için oraya gitsek, bilen var mı?

Kişi uzayda ezan sesi duyabilir fakat bu uzayda ezan okunduğuna değil psikolojik olarak çöktüğüne delalet eder.

uzayda ezan okunması
çan çalması
seni iyi birisi yapmaz

Hen başta fizik kurallarına aykırı mayklar.

Geyiktir bu aslı da yoktur zaten ve Gagarin'in "Burada tanrı filan görmüyorum yh :s" çıkışı daha gerçekçi 1 yaklaşım. :alkis:​

Söylentilere ne kadar inandığımız test edilmiş. Sonra bir gün söylentilerle Mısır devrilmiş.

İslamcı palavralarından ve hurafelerinden biridir. İnsanların duygularını sömürmek için gizemli ve mistik hikayeler kullanılıyor.

"Oh my god particle"'in desibele dönüstürülmesini duymus olabilir.

Adamın ezan sesinin nasıl bir şey olduğunu bilmesi için Müslüman olması gerekmez. Kaldı ki sesler de bir enerjidir ve duruma göre atmosferde asılı kalır. Çin seddinin görülmesi kadar doğal bir durum.

Geri