"Nefreti Sevgiden Daha Çok Severim Çünkü Nefretin Sahtesi Olmaz" Bu Söze Katılıyormus

Konu sahibi son olarak 3036 gün önce görüldü
"Nefreti Sevgiden Daha Çok Severim Çünkü Nefretin Sahtesi Olmaz" Bu Söze Katılıyormusunuz?

nefretin sahtesi olmaz ama gizlenmesi olur.birileri sizden nefret eder ama söylemez küçük oyunlarına devam eder.

Cx katılmıyorum. Nefret etse dahi çıkarları uğruna bazı sevgi gösterisinde bulunabilir ya da zorunlulukla katlanılabilir.

Çoğu kişinin matematik öğretmenini sevmediği ya da patronu ile anlaşamadığı gerçek. Peki bu gerçeği kaç kişi göz önüne seriyor.

Nefret sağlıksız bir duygu, öfke ve sevmemek/hoşlanmamak ile aynı şey değil. Her insan bir veya birkaç kere de olsa bu duyguya kapılır, törpülemek lazım. Duygular ve düşünceler değişime açık şeyler, bu söze ve sözün tam tersine de katılmıyorum.​

Yav toplasak surda maksimum 80 yil yasayacaz.

Bunun 10 15 yili cocukluk yarisi uykuyla gececek

Gozumuz acik toplasan 50 yil yasacaz

Ne gerek var nefret etmek icin vakit harcamaya?

İnanmayın. Ben sahte nefret edebiliyorum..

Blöf yapmıyorum. Bazı zamanlar evet. Hatta çoğu zaman. Sevgi neydi ki? Ona olan inancımı da kaybediyorum zamanla. Ahh aslında öyle şeyleri yazmayı sevmiyorum. Annemi aldattığını kendi gözlerimle gördükten sonra inancımı kaybetmeye başlamıştım ilk olarak.

Nefrette sevgiden doğar?
O zaman?

Geri