Nefret

Konu sahibi son olarak 2980 gün önce görüldü
Sözlük anlamı olarak ; Bir kimsenin kötülüğünü, mutsuzluğunu istemeye yönelik duygu.

Bende ki tanımı ; Bir zamanlar en çok dinlediğim müzik grubu.Onları dinlemek için müzik kutusuna bütün harçlığımı verirdim.Müziklerimiz bile paralıydı o zamanlar.Değer bilmeli şimdi ki gençler.

Sahtesi olmayan tek duygu.

sahibine zarari, duydugu kisiden daha cok.
Agizlardan lagim akmasina, cirkeflige, adilige, kafa siyirmasina sebeptir.

daha ötesi olan kin ile beslenir.
sahtesi olmaz.

Cogu kez Hoşlanmama durumum olsa bile nefret kolay kolay besleyecegim bir duygu değil.

İnsanı köreltip sığlaştıran bir his. Hiç beceremem kin, nefret vs.

Olabildiğince uzak durulması gereken his.
Şark kurnazı insanlar sizi tükenme,gemileri yakma radesine getirecektir elbet.
Hayattan,yaşamaktan soğuyacağınız anlar da olabilecektir...
Issız kaldığınızı, kimsesiz olduğunuzu, şu dünya da günümüzde tek bir insana bile güvenmemeniz gerektiğini de hissedeceksiniz belki yer yer...
Olabildiğince her fırsatta hepimizin insan olduğunu hatırlamalı ve hiç bir insanın garantisi olmadığını idrak etmeliyiz.Bazıların anlayacağı dil belli evet fakat inanın değmiyor her seferinde tecrübe ettim bunu.Allah'a havale edin ve asla çekinmeyin : İnsanlar 'Gidebilirler' , insanlar emeklerimizin üzerine kazıklar çakabilirler.
Herkese gidebilmesi için bir yol aralayın.Kalmaya değerlerse kalacaklardır zaten; Kahkahalarınızın vadesini uzatmak, göz yaşlarınızı silmek için bez parçaları yerine kendi ellerini uzatmak için...Kalacaklardır.

Kin favorim nefret hayalim.

Haters gonna hate. Ehe ehe ehe .p

Ben de barinmayan duygu. 1 hafta sonar normale donuyorum .)

Düşünüyorumda, kimseden nefret etmiyorum ben sahi.. :T:

Gerek varmı buna.
- yok

nefrette bir duygu derler hep
en güçlü duygulardandır bence.

Geri