Nefret Ettiğiniz kişiler ve durumlar.

• Kullanıcı Hakan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 82 gün önce görüldü
Nefret ettiğiniz herhangi şeyi yazabilirsiniz, herşey serbest. :hi:

Nefret degilde, hosuma gitmeyen, beni sinir ve rahatsiz eden durumlar diyelim.

Mesela biri surekli bana bakiyor, oyle bos bos bakiyor. Bakiyorum 'bakma' diye, hani utansin, yuzunu cevirsin, hala bakiyor. Yan gozumle goruyorum, hala bakiyor. O an icimden 'Ne bakiyon, salak, salak pisirik gozlerinle' gibi cumleler geciyor icimden. Kalktim, baska yerde oturdum trende, cam'dan disari bakiyorum, birden o adamin yine baktigini goruyorum cam'dan. O an varya, ödüm koptu. Tovbe tovbe :D Simdi guluyorum, gecmis sonucta, ama kotu bir sey :D

hiç nefret yok. Hep sevgi

Ama masum insanların hayatlarına özgürlüklerine balta vuran zihniyet istisna. Dünyanın her yerinde dil din ırk farkı gözetmeksizin insanların acılarını önemsemeyenler istisna.

Valla ben ülkeyi bu hale getirenlerden nefret ediyorum. Baştakilerden çok başına gelecekleri tahmin edemeyecek kadar kör ve balık hafizası olanlardan.

bir misafirliğe gittiğimizde mesleğimin sorulması onu geçtim maaşımın sorulması
sanane lan annem babam sormuyor maaşımı da sen ne haddine soruyorsun

-Her gördükleri yerde sülük gibi yapışıp peşini hiç bırakmayan sürekli ısrarcı ve nefes aldırmadan rahatsız edip duran dilencilerden.
-Türkiye'ye mülteci olarak gelen 3 milyon Suriyeli'den ihityacı olup zorunluluktan gelen 500 bin kişilik kısım hariç geriye kalan 2.5 milyonluk sırf sömürmeye gelen Suriyeli'lerden
- Hdp sempatizanı insanlardan
-Milliyetçilik diyince direk faşistlik olarak algılayan zihniyetlerden
- Ahmet Kaya'yı övüp övüp bitiremiyorken sanatcı derken Ahmet ŞAfak'ı duyunca söylenmeye başlayan zihniyetlerden
-Yine kürtçe şarkılar çalarken kendinden geçip, ülkücü şarkıalrı türküleri çaldığında milliyetçiliğinmi kabardı diyip duran zihniyetlerden. ( kendisi kürtçe dinlerken neresi kabarıyorsa)
-Türk milletini sürekli aciz görüp yabancı ne kadar millet varsa övmekten yorulmayan sözde aydın yazarlardan
-Osmanlı Devleti'ni osmanlıyı ve kalıntılarını kendisine düşman belleyenlerden
-Koca karı gibi ciyak ciyak sakız çiğneyip duranlardan
-İki takım elbise giyip sivri burunlu ayakkabıyı geçirip eline tesbih alıp adam olduğunu sanıp ortalıkta akbadayı gibi dolanan ergenlerden
-Erkek modasını bir tek takım elbiseden ibaret sanan modacılardan
- Mustafa adıyla ilgili abuk sabuk şarkılar yapan Kartel grubundan
- Mini etek giymeyi özgürlük olarak düşünen bayanlardan
-Sokak müzisyenlerinden rahatsız olup belediyeye şikayet eden sözde sanatkar insanlardan
-20 liralık bir malı 80 liraya satmaya çalışan esnaftan

Kendi her haltı yiyip,başkasına gelince kendini tanrının ahlak elçisi ilan eden mangalda kül bırakmayan tipleri sevmem.

İyı niyetle yaklaşilan ve bunu "ben ona herseyi yapabilirim beni seviyor" diye anlayan entrikalarina alet eden insanları sevmiyorum.
Kültür bakımından zengin ama insanlıgin esas niteligini kendinden bulundurmayan , bulunduramayan insanlari sevmiyorum.
Kendi hayatıni rafa kaldirıp , o bunu yapti şu onu yapti diyen merakindan iz süren insanları sevmiyorum.
Hiç tanimadigi halde önce sevip sonra kisinin haberi olmaksizin kendi kendine triplere giren insanlari sevmiyorum.

kafasının dikine gidenlerden
kafasını kuma sokanlardan

Söze 'senin anlayacağın' şeklinde başlayanlara, sanki anlama kabiliyetimiz yokmuş gibi.

Peynirli diye aldığım poğaçanin patatesli çıkmasından nefret ediyorum. Bunu bana satan lavuktan daha çok nefret ediyorum

Yüzüne seviyorum diyip arkandan başkasına ... sebeplerle ona yakınım diyenleri sevmiyorum. Nefret değil ama sevmeme durumu.

Bir şeyi yapma dediğin halde inatla yapanlar, wattpad ile ilgili yapılan kötü yorumlar falan

Nefret ettiğim kimse yok. Önceden kızdıklarım vardı. O hissim de sıfırlandı. Allah herkesin kalbine göre versin.
Saygıyı yitirmeden, uzaktan güzel kalalım.

ben de mümkün olduğunca uzaklaştırmaya çalışıyorum artık
zamanımız o kadar bol değil

Son düzenleme:
Geri