Nefret edilen hitap şekilleri

S
  • Kullanıcı She`
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
“hatun” bu konuyu bi kez daha konuşmamış mıydık ya? hortlatılan konular bellekleri de hortlatıyor. neyse işte, hatun denmesi çok itici geliyor. yok kankilerime de nigar kalfa desinler saçmalık… bi de adımı “cancu” diye söyleyenler. öyle söylenseydi öyle koyarlardı, ok!

ciddi anlamda hatun kuzum gülüm hitapları çok sinir bozucu

Gulum ve bacimi cok kullanirim oysa. Gulumu Samsunlular kendilerinden kucuk herkese soyler aslinda, bence guzel bir sey yine de siz bilirsiniz BACILARIM...
bacım kelimesi bana da çok itici geliyordu artık herkese bacım diyorum öyle ki arkadaşlarımın kocalarına abime babama :( dalga geçiyorlar.. dolandı dilime…
adanalı arkadaşım sağ olsun.

gülüm ne yaygınmış ya, annem çağrı merkezini arıyorsa ve problem çözüme ulaşamıyorsa bi anda “gülüm” diyor, ben kızıyorum ama 5 dakika önce babam aynı kişilere sinirlenip “puşt” dediği için kadın napsın, gülüm diyerek toparlamaya çalışıyor… gülüm itici gibi de komik gibi de, kişiye yakışmasına bağlı. düşündükçe geliyor yenileri mesela kanka denmesini sevmem, çok kaba geliyor çünkü ses olarak kaba, kanki daha iyi ama onda da bi şerefsizlik tınısı var. kuzu, kuzum, aşkım, aşko gibi hitapları da sevmiyorum. kuzum diye lafa giren birinin hep sorun yaratan tipler olduğunu düşünüyorum, hayatımda denk geldiklerim öyleydi en azından.
herkese genel hitap olarak aşkım aşkım denmesi ne kadar iticiyse aşkımsu demeyi o kadar severim çünkü @juju ile ilk aşkımsularız…

Gülüm kelimesinde ısrarcı olmuşum ben sjsj çalışırken patronum kız çocuklar geldiğinde abla derdi bana da bulaştırmıştı. Hiç sevmeyerekten kendimi öyle derken buluyordum artık kurtuldum

Geri