Son birkaç aydır gelen TTNET reklamlarından bıktım resmen modem sürekli resetleniyordu, eski ADSL hattımdada aynı problemi yaşadım ve o nedenden dolayı Fiber'e geçtim.Şimdide bana gezinti denen gizliliğimizi ihlal edecek bir üründen bahsediyorlar. Normalde orijinal kullanan bir insanım sadece film ve dizi izliyorum internetten ve bu zevkte olmasa zaten bu interneti bağlatmamızın da bir amacı olmuyordu, kısa bir süre öncede bunların oyun sattığı bir platform'a yöneldim ki bu yönde bir bloğum var korsan oyun tanıtımları yapmıyorum kaç kez Kredi kartından dolayı sorun yaşadığımı ben biliyorum Adama Playstore deyince o ne diyor bana resmen oyun platformu deyince şimdi anladım diyor bunun üzerine taksit varmı diyorum tek çekim oluyor diyor ödeme seçeneklerinde taksit bölümü var ? kendilerinden bir haber yaptığı işlerde yarım yamalak zaten hangi tarifeye geçeceğimi bilmiyorum resmen Superonline nasıl arkadaşlar bilir kişiler cevap yazarsa sevinirim bizim sitemiz var ve buraya bazı kişiler bağlatmak istemiyorlar ben bireysel olarak Fiber kullanamıyorum zaten lakin ADSL kullanabiliyormuyum dizi ve filmde sorun olmasın yeter. Fiber'i bile bırakırım zaten dosya indiren bi insan dilim.