Neden yakışıklı insanlarla arkadaşlık kurmak istiyorum?

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Icgüdüsel olarak canli,
türünün devamini saglamak icin nasil bilincalti olarak güclü geni secmeye calisiyorsa,
bir kisinin sosyal cevresini güclü, görsel anlamda cekici, algıda, ifadede etkin bireyleri yaninda ister.
acayim:
yakisikli, guclu erkekleri cevrenize topladiginizda potansiyel kadin partnerleriniz icin icgusel bir imaj yaratiyorsunuz.
Guclu. Yani tercih edilebilir. Uremeye yatkin.
Freudyen bakis acisini isin icine katarsam ortalik karisir ama biraz hehe.
Freud, bahsettiginiz yakisikli bulma ve takilma isteginizi
cinsel nesneye dogru(erkek arkdsniza) doyum saglayan cinsel isteginizin sahlandirilmasi
ve bunun sosyal ortaminiza tasinmasi olarak yorumlayacakti.

Icgüdüsel olarak canli,
türünün devamini saglamak icin nasil bilincalti olarak güclü geni secmeye calisiyorsa,
bir kisinin sosyal cevresini güclü, görsel anlamda cekici, algıda, ifadede etkin bireyleri yaninda ister.
acayim:
yakisikli, guclu erkekleri cevrenize topladiginizda potansiyel kadin partnerleriniz icin icgusel bir imaj yaratiyorsunuz.
cinsel nesneye dogru(erkek arkdsniza) doyum saglayan cinsel isteginizin sahlandirilmasi
Vay be...teşekkürler..

Icgüdüsel olarak canli,
acayim:
En güzeli de yakışıklısıda heba oldu olacak niye hayranlık duyalım ki bize karakteri güzel insanlar lazım güzel bir yüzden daha uzun ömürlüdür

En güzeli de yakışıklısıda heba oldu olacak niye hayranlık duyalım ki bize karakteri güzel insanlar lazım güzel bir yüzden daha uzun ömürlüdür
o da doğru...ama sosyal hayatım kuralı bu sanki herkes kendi dengi ile takılıyor..

Ben hiç bir sınıfa kategoriye girmiyorum insanların sınıflandırdıkları anlamsız zoraki seçimlerden uzağım tamamiyle red ediyorum farkındayım her ortama girilmez her ortamda seni kabullenmez en tuhaf olanıda sana sınırlar tabular koyanlar aynı şeyi başkalarından görüyor çoğu insan başka insanların egosundan daha düşük bir hayat standardına sahip

Hilal hanım surat asma bir insanın içinde her türlü karakter bulunur sadece onu farklı kılan yönelimleridir dürtüsüdür insan beyni her türlü pisliğe en uç düşünceye meyillidir eğer ki doğuştan gelen bir sıkıntısı yoksa örneğin çok kötü bir harekette bulunan bir insan görünce tepki verirsin istemsizce aslında onun yaptığı şeyler senin tabiatındada vardır ondaki bu iğrençsi özellik eyleme dönüşmüş sende pasif duruyor tamamen bundan ibaret insan tek bir bedendir gördüğün göreceklerin farklı yüzler silüetler hepsi birer yansıma insanı gerçekten tanıdığın an tanrı ile şeytanıda çözersin.

Geri