Neden Venüs'te Mars'ta değil de Dünya'da yaşıyoruz?

Konu sahibi son olarak 2132 gün önce görüldü
Mars ta metan gazından anında ölürüz su var ama zehirli:s

Venüs çook sıcak atmosferi dünya dan yogun henüz bizim dünyamızın bebek hali belki milyarlarca yıl sonra neden olmasın ?

Her mikroorganizma hayat bulduğu gezegenin kütle çekim kuvvetine göre evrimleşmiştir.
Marsta ağırlığımızın onlarca katını hissedip bir kaç adımda yorulacağımız gibi, takılıp düştüğümüz zaman direkt ölebilme ihtimali dahilinde devamında gelen silsileler vuku bulacaktı.

Oralarda yaşasaydık neden Dünyada yaşamıyoruz diyecektiniz. Oturun oturduğunuz yerde :T:

Çünkü ilk başlar da oralarda da su vardı. Ancak daha sonra Güneş'ten gelen Güneş rüzgarları nedeniyle Venüs'ün suyu buharlaştı.

Mars ise fazlasıyla uzak Güneş'e . .

İki gezegen de yaşanacak durumda değil.

Arkadaslar. Haksiz yorumlar yapmisiniz.

Bak guzel kardesim boyle dusunce var ise demekki kafada birseyler yapilanmis.

Bunu yasaman icin. 0.5cl bogma raki ic emin ol

Tas ustune tas birakmazsin o zaman istedigin yerde yasarsin.
Emin ol buna cunku ben suan mayalardan yaziyorum orasi neresi onuda bilmiyom ama dunyada degilim suan.

Ben dünyayı seviyorum o yüzden burdayım, marsı sevsem orada yaşardım :p

Allah orayı da yaşanabilecek durumda yaratırdı o zaman acaba neden dünyayı seçmiş -.-

Mars'ta yaşayamam çünkü ben tavla bilmiyorum. Sürekli mars olurum, kaybetmeyi sevmem.
Ben, Neptün'e gitmek istiyorum. Neptün, Neptün, ben sana neptüm.

dünyanın canlılığın oluşup evrimleşmesi için en elverişli gezegen olduğu için tabii ki. thea'nın dünyaya çarpması sonucu oluşan eksen eğimliğinden dolayı oluşan mevsimler ve güneşe olan uzaklığı. ayrıca dünyanın görece diğer gezegenlerden daha genç ve çekirdeği daha sıcak olduğundan dolayı oluşan atmosferi. milyonlarca yıl kozmik takvimde dakikalar kadar az bir zaman dilimine takabül ediyor dolayısı ile geçmişte canlılık yaşamını oluşturan temellerin hammadesinin olduğu gezegenlerde olmuş olma ihtimali çok olası.

dünya bizim için var olmadı, dünya var olduğu için canlılık oluşabildi.

Tanrı insanı dünya ile cezalandırdı
Çünkü daha leş bir gezegen yoktu

Dünya'nın atmosferi ve eğimi, canlılığa imkan veren en önemli detaylardır. Güneş ışınlarının açısını, eğiklik belirler ve atmosfer de koruyucu bir kalkandır.

Konuyu bizim zifir acmiş.
Kendisi şuvan mars merkez mahallesinde ikamet edip yıldızlararası yolculara çikilat, sovuk su ve karbonatlı şıpsevdi sakız satarak geçimini sağlıyor ve uzaylı bebelerine sahip çıkıyor.

Kolay gelsin zifir.

Bu dünyadakiler zaten 2 kovaya oturup vurunca tüm gezegenleri geziyor?
Hayat kısa,gençlik uçuyor.

Geri