Neden Türk Futbolunda Bir Messi Bir Ronaldo Çıkmıyor?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Spor Tartışmaları
Ronaldo ve Messi malumunuz çok çok üst düzey bir futbolcu. Ancak Türkiye'de Messi, Ronaldo ayarında bir futbolcu yok. Hepsini toplasak bir Messi etmez. Neden?

Bence bizimkiler fazla şımarık.
İyi futbolcularımız var ama fazla kaprisliler.

Gerektiği kadar süre alamıyorlar birde.
17-28 yaşındaki adamı 90 dakika oynatacaksın Türkiye liginde ne var sanki ?
Enes Ünal oynadı oynadı şimdi City'de

Bence bizimkiler fazla şımarık.
İyi futbolcularımız var ama fazla kaprisliler.

Buna kesinlikle katılıyorum. Allah muhafaza bi Messi, Ronaldo olsalar tövbe haşa kendilerini tanrı ilan eder bazıları. Allah malını biliyor da vermiyor bence. :p Çok fazla şımarabilen ve gaza gelen yapımızdan dolayı ülke olarak sanırım.

Şımarıklık , futbolculara şans verilmemesi . Şans verilenlerin bu şansı değerlendirememesi.
Birde bir iki maç iyi oynayıp " Yıldız " futbolcu olanlar var. Bu futbolcuların yanında iyi olanların yitip gitmesi vs vs.

çünkü bizim ülkemizde eğitim düzeyi çok düşük, düzgün bireyler yetiştiremiyoruz , sen futbolcu yetiştireceksen disiplinli düzgün karakterli olacak bizimkilerdede o yok, bunun sadece bir spor olduğunu idrak edemiyor toplum futbolcuya baskı uyguluyo vs vs gibi sebeplerden bu ülkeden bir bok olmaz kısacası , aydınlarını yakan insanların memleketinde insan çıkmıyor nerde kaldı futbolcu çıksın, biz daha o levele gelemedik, gelemeyizde.

Altyapıya değer verilmiyor, ayrıca direk yabancı ünlü oyunculara para saçılıyor

İyiki de olmuyor. Yetenek yoktur diye gecistimek istiyorum

Maddi anlamda messi gibilerine yatırım yapılıyor.kendi futbolcularımıza aynı maddi manevi destek verildiğini düşünmüyorum.bu da bizimkileri geri plana atıyor malesef.

Üç kuruş para görünce şımarıyor bizim insanımız o yüzden. O bar senin bu bar benim o kız senin bu kız benim diye gezerken bir yerde tıkanıp kalıyor ve yükselemiyor.

Üç kuruş para görünce şımarıyor bizim insanımız o yüzden. O bar senin bu bar benim o kız senin bu kız benim diye gezerken bir yerde tıkanıp kalıyor ve yükselemiyor.

bahale bah
la sen toptan ne anlıyon acaba? görsen bomba zannedip karakola götürürsün
boşver sen onları
yemek yap mesela
gel benle evlen mesela

bahale bah
la sen toptan ne anlıyon acaba? görsen bomba zannedip karakola götürürsün
boşver sen onları
yemek yap mesela
gel benle evlen mesela

Olur mu ya ben çok fena maç izlerim:D Annem yerine otursana diye bağrır bana

Yemek de yapıyom maç da izliyom bi kere :p

Al tektaş yüzüğümü düşünürüz :D

Olur mu ya ben çok fena maç izlerim:D Annem yerine otursana diye bağrır bana

Yemek de yapıyom maç da izliyom bi kere :p

Al tektaş yüzüğümü düşünürüz :D

lan sende amma düşündün ha
döve döve evlendiririm bak zorla
gafanı gözünü yararım

lan sende amma düşündün ha
döve döve evlendiririm bak zorla
gafanı gözünü yararım

Bilezik almıyon tektaş almıyon yoluma güller dökmüyon uçakların arkasına benimle evlenir misin yazmıyon düşüncez tabi:D

Dur konuyu dağıtmayalım şimdi bunu başka konuda konuşak

Bi kere bizde bireysel teknik diye birsey yok. Varsada cok alt duzey

Ikinciisi bizim futbolcumuzun kariyer dusuncesi parayi bulana kadar.

Geri