Neden Türk erkeği?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Sizin açacağınız yok ben bari açayım
İşte bu yüzden ;

1704288999021.png

Gerektiğinde f16 ya atlamalı :(

Gerektiğinde kız arkadaşının da bıyıklarını almalı

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Daha neler herkesin bıyığı kendini ilgilendirir Sjsjs

Başka erkeği nerden bulucaz ki. Bizim burda alternatif olarak Kürt ve Arap erkeği var istesen.

şey gibi düşünün bazı markaları tercih ederken parçası kolay bulunuyor, garantisinde sıkıntı çıkmıyor, üreticisi ülkende diye düşünüyorsun ya bu da onun gibi. türk erkeği bildiğin kan, üreticisi %95 burada, problem çıkarsa iadesi kolay, kitapçığında karınca yazısı içinden türkçe seçeneği aramıyorsun çünkü tek dil var. daha ne diyeyim, biraz daha konuşursam teknofest açılışına çağırılcam…

Bu tarz, türk erkeklerinin sorgulandığı, başlıkları görünce aklim öyle bulanir ki hemen eski sevgilim ahmet'i ararim. cünkü ahmet seksi ve bilgilidir. Az evvel basligi görünce tekrar ahmet'i aradım, "ahmet, neden sen?" diye sordum, "üretim sürecinde sürdürülebilirliği tesis etmek icin" dedi, tek kasimi kaldirip tesekkürle kapadim.
ardindan direkt ondan önceki eski sevgilim memeti arayıp "memetcim, seni secmis olma amacım ne?" dedim, ah memet. of. neyse. acti " memlekette gsyhasilayı maksimize etmek" dedi, öpücük atip kapattim.
sonracima en eski kocam ali'yi aradim. yipranivermis biraz. "seni secme amacım neydi ulan?" deyip het höt sordum adama, "orta doguda barisi tesis etmek" dedi çat diye tereddütsüz kapadim.
sonra ege'yi arayasım tuttu, aklıma gelmişken o da anlatsın istedim, baktım "we dont need no education" girişiyle yataktan telefon arama sesi geliyor. yanımda uyuyormuş tatlı serseri.
"egecim, sence neden sen?" dedim, uykuyu miyavlayan sesiyle "biz cilginca h&m'den alisveris yapabilelim diye hindistanda ölen iscilere dikkat cekmek icin" dedi. omzundan öpüp, geri uykuya bıraktım onu.
yahu ne şanslı kadınım be. görüyorsunuz hayatımdaki adamlar hep böyle. ya da türk erkekleri böyle.

şu an aklıma en eski sevgilim geldi
vay arkadaş

Kürt ve arap erkegi asiri comert.. turk erkekleri cimri

bir ablamız kıllı oldukları için tercih ettiğini söylemişti.

Ben bir Türk erkeğiyim. Bana sorabilirsiniz.

Cevabım şöyle: Biz seçilmeyiz, biz seçeriz.

Eldeki bu napalım…

Cok basit yabanci dil bilmiorum , nasil anlasacagiz mk ,s

Kış ayından çıkan sevgilisinin bacak kıllarını alması için?

Geri