Neden Terk Etti?

S
  • Kullanıcı She`
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Aşk ve Sevgi
Geçen gün kız arkadaşını bir anda terk eden genç bir adamla karşılaştım. Konu konuyu açtı, sohbet derinleştikçe delikanlı da içindekileri döktü.

FDEB6989457CD5E2AAD922DBC930C5.jpg

Neden Terk Etti?

Ayrıldığı kız neden ayrıldıklarını tam olarak sanırım bilmiyor. “Hepsini ona tek tek anlatsam bile çözüme ulaşmıyordu. Defalarca söyledim ama hiçbir olumlu gelişme göstermedi. En sonunda olmuyor diyerek ayrıldım” dedi.
Sürekli aramasını bekleyen ve bir süre aramadığında surat asıp kavga çıkartan kızlar grubu, erkeklerin en sinir olduğu grupmuş. Özellikle ilişkinin başında hayata direkt müdahale gibi görünen bu tavır, erkeklerin sizden koşarak kaçmasına sebep oluyor anlaşılan. Günde 100 kere konuşmak veya mesajlaşmak istemeyen birine, “beni neden aramıyorsun, artık beni sevmiyor musun” diye sormak, karşı taraf için işkence olmalı.
Aşırı kıskançlık ezelden beri sorundu, hala sorun! Sürekli kıskançlık krizleri yaşayan, sorgulayan, hep nerede ve kiminle olduğunu soran kadınlar, erkeklere illallah dedirtiyor. Erkeklerin kabusu olan kıskançlık halleri, kadınların sanki doğasında var gibi dursa da; kendinize güvenmeyi öğrenmeniz gerekiyor.
Sürekli eski sevgiliyle mukayese etmek, eski sevgiliyi anlatmak, sürekli ondan bahseden olayları gündemde tutmak da, erkeklerin sinirini yerinden oynatıyor. “Kanıma dokunuyor!” dedi genç adam…Ah bir de, erkekler sizin regl günlerinizi tam olarak bilmek istemiyorlar. “Sinirliyim çünkü regliyim!” cümlesini duymaktan hiç hoşlanmadıklarını bu sayede öğrenmiş olduk.
Genç adam bunları bir solukta sıraladı ve artık başa çıkamadığını, sürekli tacize uğradığını ve asla aldatmamasına rağmen, hep ihanetle suçlandığını söyledi. Yanından geçen kızların farkında bile olmadığı halde, onlara baktığı gerekçesiyle kavga çıkarmak ve günlerce küs kalmak, ardından da barışmak için çiçekle gelmediğinden azar yemek, canına yetmiş!
Haklıydı! Gülümseyerek dinledim… O genç kızı düşündüm… Şu anda bir yerlerde sevgilisi onu terk ettiği için ağlayan bir genç kız var. Arkadaşları sebebini sorduğunda ise, hiçbir şey yoktu, “anlaşamıyoruz” dedi ve gitti diyor….
Candan Ünal

Geri