Neden sürekli memurlara torpil var.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
6XdMQ3.jpg
[/url][/IMG] memurlara sürekli zam yapılıyor işçilere armut sapı en düşük memur bile 3 binin üzerinde maaş alıyor bunlar bu parayla zor geçiniyorsa işçiler nasıl geçiniyor sadaka gibi maaşla

Avrupada ve amerikada ne kadar veriyorlar .Onun da listesini koyar mısın

Çalıştığının çabaladığının belirli bir kısmını sana verip geri kalanları senden az çabalayan çalışan kişilere verirsen söyleyeceğim

Devletin işine karışmam .İster çok verir ister az VERİR .Az veriyor diye beğenmiyen istifa eder.Ticaretle uğraşır .Kendine dükkan açar Devlet zorla adam tutmuyor

Adam vali olmuş mk. Ne demek istifa et ticaret yap.

Milllet ezilmeyi ezik yaşamayı ne kadar seviyor savunuyor işçi ile sıradan bir memurun arasında iki kat maaş değil %30 fark olmalı ben 1700 Euro alıyorsam doktor 2000 bin alıyor normal oda öyle 1300 tl ile 14 saat çalışıp masa başında yemeği ayağına gelen 8 saatten az çalışıp 3500 tl alsın sende normal karşıla

Torpil her yerde var ne yazık ki, durduralamaz bir şey.

Ya bırakın bu neden onun maaşı bu kadar, şunun maaşı bu kadar geyiklerini, milletin gözü hep başkasının cebinde
Neden benim maaşım bu kadar az diye sorgula, ardından önce kendini, sonra da ülkenin şartlarını ve oy verdiğin(verdikleri) hükümet(ler)i

Kimse Terim'in aldığı işsizlik maaşından neden bahsetmiyor da benim 3000 $ göze batıyor?

Gerçekten 3000$ mı -.-

Kimse Terim'in aldığı işsizlik maaşından neden bahsetmiyor da benim 3000 $ göze batıyor?
Veren adamları s. mek lazım, nasıl o futbolculara, teknik adamlara o kadar parayı bu kadar rahat veriyorlar hiç anlamıyorum. Alanı değil vereni oturtmayacaksın o koltukta ama bizi kim s. ler (İpler)

Zibidilik yapacagina okuyaydin sende memur, muhendis, mimar olsaydin. 3 kurus paranin zammin hesabini yapiyolar gorende 1000 lira zam geldi sanacak.

Geri