neden sanal alemde coğu kişinin ilişki durumu yok ?

Konu sahibi son olarak 4580 gün önce görüldü
Çogunun sanal alemde ilişki durumları yok olarak gözüküyor sizce sebebi nedir? :)

olmadığı için olabilir mi?
ayrıca var olsaydı acaba bu kız kımle çıkıyor diye düşünülebilir bir çok kişi ile yakıştırılabilir veya ihtimaller üzerinden dedikodu bile olabilir ki sanal ortamlarda maalesef çokça yaşanan bir durum bu

belki de temkinli olmak açısındandır

Şizofren miyiz olmayan bi şeyi var yapalım? Olmadığı için yapılmıyordur.

bu postum silinebilir mi acaba?

Şizofren miyiz olmayan bi şeyi var yapalım? Olmadığı için yapılmıyordur.

yaf kızmanıza gerek yok damarınıza bastım galiba zaten sorum neden yoktu türkiyede bayan sayısı cok bay sayısı az ondanmı yoksa kapristenmi veya armudun sapı üzümün cöpü var dedğinizdenmi :) kızıcak bi soru sormadım bana kalırsa:)

Gerçekten seveni bulmak zor. Bazılarına denk gelmiyor. Ondandır.

Akıllı oldukları için bay bayan farketmez.

bir tek bayanlardami yok baylarda oyle
dogru kisini bulmak zor aslinda
her kes yalan konusmayan , durustluk , sadiklik , anlayis ariyor ama arayanlarin cogunda bu aradiklari yok bak iste sorun burada.

Sevdiği insanın Doğru olduğuna inana kadar yok yaparlar.

Konu sorusu yeniden düzenlenerek tekrar açılmıştır. İyi forumlar dilerim.

tesekkür ederim TATLI müzeyyen senardan huysuz ve tatlı kadını ac ve dinle benden sana gelsin emir değil haaa sana hediye:)

konu bi kitleniyor, bi çöpe atılıyor, sonra geri açılıyor...
bu forumun moderatorleri ne iktidarsız arkadaş. ehehe

konu bi kitleniyor, bi çöpe atılıyor, sonra geri açılıyor...
bu forumun moderatorleri ne iktidarsız arkadaş. ehehe

profilime gir oku sonra laf sok bilip bilmeden yorum yapman ne kadarda hoş.Ayrıca adaletli bir forumuz yanlış anlaşılma olmuşsa tabiki açılır . Gördügün gibi açıkladımda niye üzerine yazıyorsun konu belli onu yanıtla benim yaptıgımı sorgulama.

Kızmadım. Olduğu zaman gerçek anlamda yapılır. Bazıları gibi dün X kişi için yanıp tutuşup sonra başkasıyla olup da ilişki durumu yapmak saçma. İnsan yüreğinde yapamadıktan sonra ilişki durumu, burda nişanlı da yaparım. :)

Sanaldan gerçek hayata ayıracak zaman olmadığındandır belki :D

Geri