neden sanal alemde coğu kişinin ilişki durumu yok ?

Konu sahibi son olarak 4580 gün önce görüldü
yaa sizler neden cevap vermek yerine konunu neden acıldına talıldınız anlamdım acıldı iste allaa alllaaa ben merak ettim sordum oldumu:) canım istedi actım :) meraklı metinim allla a llllaa :) soruya soru ile neden cevap veriyosunuz:)
tesekür etsemmi etmesemi düsnmeye basladım yaf:)

Aaaa haşaaa bu konu tam bi zeka ürünu siz beni yanlıs anlamıssiniz:D ayrca lutfen tesekkur edin siz tesekkur etmezseniz ben uykularimi yitiririm. Beyefendi yorumu duzgun okusaniz su gereksiz yorumu yapmazdiniz. Ben konuyu niye actiniz demedim hatta sorunuza cvb verdim konu neden tartısma kursusunde dedim. Kursu tuhaf geldi serbest kursu yada anket bolumu olabilirdi yani insanlar insanlarin kisisel secimini oturup niye tartissin. Ne demek istedigimi gene anlamadysanz mumkunse postumdan alnti yapmayin.

Aaaa haşaaa bu konu tam bi zeka ürünu siz beni yanlıs anlamıssiniz:D ayrca lutfen tesekkur edin siz tesekkur etmezseniz ben uykularimi yitiririm. Beyefendi yorumu duzgun okusaniz su gereksiz yorumu yapmazdiniz. Ben konuyu niye actiniz demedim hatta sorunuza cvb verdim konu neden tartısma kursusunde dedim. Kursu tuhaf geldi serbest kursu yada anket bolumu olabilirdi yani insanlar insanlarin kisisel secimini oturup niye tartissin. Ne demek istedigimi gene anlamadysanz mumkunse postumdan alnti yapmayin.
pardon o zaman özürlerimi bir bardak cay icinde size takdim ederim :) ben yanlıs anladım konunun burada neden acılsına gelince konu ilk bastan yanlıs anlasıldığından arkadaslar kapatmıstı sonradan düzeltilme yapılıp tekrar tasınıp acıldı nerde acıldı konusunda benim bir sucum yok yani ama isin su tarafı var insanlar galiba garip buldukları seylere bakıyo mesela bu konu insanlara garipte gelse ters ve ya düsnceleri olarak tepki vermiden gecmiyo dimi diğer bir olaysa kızıyosunuz belki ama bu konuya aslına bakarsanız konu gercek ister gercek hayatta ister sanalda coğu kisi yanlız yanlısmıyım neyse cayınızdan alın bir yudum özürüm o yudumların icinde tesekür ederim:)
(yazdımı okuyunca bende sassırdım simdi bu yazıyı benmi yazdım :D ben neymisim be :D)

Kimisi gerçekten olmadıgı için.
Diger kimiside olmasını istediği için :D

Dikkat ettim de konuya yazılan yorumların büyük çoğunluğu bayan arkadaşlardan gelmiş. Ben de bunun açıklamasını istiyorum. :D

Ayrıca foruma da damsız girilmemli bence. .p

benim üç tane manita var dördüncüyü belki sanalda yakalarım diye düşünüyorum o yüzden ilişkim yok yazıyor :D belki herkes benim kafadandır yada üç beş günlük ilişkiyi sevmiyordur.ne bilim üstüne çok fazla teori üretebilirim sanırım

benim üç tane manita var dördüncüyü belki sanalda yakalarım diye düşünüyorum o yüzden ilişkim yok yazıyor :D belki herkes benim kafadandır yada üç beş günlük ilişkiyi sevmiyordur.ne bilim üstüne çok fazla teori üretebilirim sanırım

:zuha: :aga: yakisir :D

Sanal alemde çok takılanlar başka işlere zaman ayırmazlar. Her şeyleri internet olabiliyor. O kişilerin aşkları da sanal oluyor. Ama bu tür ilişkiler sağlıksız olduğu için de kısa sürede bitiyor. Bu yüzden bekar insan sayısı fazla.

gerizekalı mıyız olum biz? niye var yapalım? belki kız güzeldir? belki yürücem?

Yok yazildigina bakma.

Camdan cama oooooo.

neden ilişi durumu seçeneği var ? önce bu sorgulanmalımı mesela ? eros trip atıyor (acil sevgili bulması gerek) anlamına geliyorsa ozaöam (sonsuza dek sürecek bir aşk yaşıo) da sarkmaya kalkma sevgilim var akıllı ol demeye gellir

İlişki durumunu yok yaşımı da 30 göstersem of.

Böyleyken bile....

Neyse :)

harbi merak ettim "çoğu" kişinin yok mu? istatistik istiyorum.:dddd

Günümüzde ki insanların kalabalıkların içindeki yalnızlığını sanal aleme indirgemeyelim bence.
Yakınlaştıkça yabancılaşıyoruz.

Vaktini at tepesinde it kovalayarak harcayanlar forumlara giriyor.

Geri