Neden Sadık Değil?

Konu sahibi son olarak 3941 gün önce görüldü
Erkekler aldatır. Kadınlar da aldatır. Erkekler ayrılır. Kadınlar da ayrılır. Aldatan erkek ayrılmaz. Ama aldatan kadınlar ayrılır. İşte erkek sadakatsizliği ile kadın sadakatsizliği bu noktada ayrılır. Erkekler, aldatıyor ancak ayrılmıyor. İhaneti normal gören ve aldatmakta hiçbir sakınca görmeyen erkekler, akşam eve gittiklerinde en küçük pişmanlık bile hissetmiyor. Eşleri ya da sevgilileri için aynı duyguları yaşamaya devam ediyorlar. İşin ilginç yanı, aldatan erkekler diğer kadını da önemsiyor. Aşk iki kişilik, aldatan erkekler içinse her zaman üçüncü kişiye yer var…

Alıntı

:trip:

sonda ki hıh ifadeleri ne güzel(:
aldatmak sadece sevdiğine değil,
kişiliğine de ihanettir hoş böyle kişilikle beslenenler için
adamlık kelimesi fazla gelir.

Evli erkeklerin eşlerini aldatması onlara çok sıradan geliyor olabilir ama en çok onlara fırsat veren kadınlara kızıyorum.

Evli erkekler neden aldatır diye düşündüğümde çıkamıyorum işin içinden. Sanırım farklılık arıyor. Aynı ten aynı ses etkilemiyor. Bir de aldatanların hepsi cinsellik üzerine aldatıyor. Ama kadınlar aşk için aldatıyor. Farklılık var.

Neredeyse, insanlığın tarihiyle birlikte var olan bir sorunu 3-5 cümleyle özetlemek, çözmek, yargılayıp hüküm vermek; hele hele, sağlıksız ve önyargılı yaklaşımlarla olayı "ihanet" olarak nitelemenin doğru olmadığını düşünüyorum. Kaldı ki, herkes kendi hayatından sorumlu olduğu gibi; vicdani sorumluluk da kişinin kendisine aittir.

Sonuç itibariyle; insan hayatında ideal olanla yaşanan hep farklı olmuştur. Bu konu da bunlardan sadece bir tanesidir.

ee yani? Evlenmezsin olur biter.

Üçüncü kişi mi sadece? Dördüncü beşinci diye liste uzar gider.

Artık kadınlarda aldatıyor çok, kadınlarda rahat, kadınlar da erkeklerden aşağı kalmıyor bu konuda malesef.

Evli olduğumuzu bildikleri halde bize yürüyenleri ne yapacağız ?

evli değilim çünkü sevgilim yok o yüzden aldatmıyorum çünkü sevgilim yok bu sebeple sevgilim yok çünkü sevgilim yok.

Geri