Neden röveşeta atamıyorum?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
arkadaşlar öncelikle hayırlı cumalar diliyorum. sonralıkla direk konuya girmek isterim

arkadaşlar yıllardır halı, beton, toprak, çim zemin farketmeksizin yüzlerce futbol müsabakasına çıkmışımdır. alman kalesinden tutunda dokuz aylığına, tek kalesine kadar futbolun her noktasında mücadele etmişimdir. ancak sebebini anlayamadığım şekilde her defasında denememe rağmen 1 tane bile röveşetadan golüm yok. her seferinde top ya burnuma çarpı ya düşerken dizime çarpı en iyi ihtimalle topu kendi kaleme doğru fırlatmış oldum. neden etkili bir şekilde röveşata çekemiyorum. vücudumun buna uygun olduğunu düşünüyorum. hergün daha iyi röveşeta çekebilmek için youtubeden mardin taklacı güvercinleri videosunu izliyorum belki ilham gelir etkilenirim diye lütfen önerilerinizi bekliyorum.

not: evde kanepe üstünde çorapla denemelerimde başarılıyım.

ben de atamıyorum, kıçımla bile gol attım ama öyle vuramıyorum, düşücem boynumu falan kırarım diye korkuyorum :gamer:

Mesela orta geldi tam rövaşatalık hemen hayatın akışını 2x yavaşlatıyorsun ağır çekimde zıplıyor havada süzülüyorsun ve havada asılı kalıp topun gelmesini bekliyorsun geldiğiden şutu çek ve normal hıza geri dön pat diye yere düş

O ne demek :cici:

arkadaşların röveşeta dediğine bakmayın asıl adı soweşata'dır.

hqdefault.jpg

Fazla kiloma rağmen, estetik vuruşlarda sınır tanımıyorm leavemealone :D
Öğretirim ben sana. :D

Bu arada akşam 9'da leavemealone ile halısahamız var. İzlemek isteyenleri Etiler'e bekliyoruz. :P

boş galeye got atamadın gonuşturma beni allam yarabbim :pppp

Cebabin bende gizli

Çok da şey etme hani, vole vurmayı dene; o da güzel :tebrik:

Geri