Oyun Neden o diğerlerinden daha başka?

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 2234 gün önce görüldü
ok, sizin akliniza kim geliyor bilmiyorum ama benim aklima ilk olarak 1 yasindaki sari civciv yegenim geldi. her iki ailenin de ilk kiz torunu, prensesi ve kralicesi :d bizim kanimizdan, karakteri ve huyu, her manada benzerligi (astrolojik dogum haritasi bile efenim), goruntusu bizden, ismini de biraz ben koymus oldugumdan. seni komple yerim ve bu hayatta ne yapmak istiyorsan, ne olmak istiyorsan desteklerim. yoluna tas olanlari da ortadan kaldiririm *angel emoji posing with gun* abartiyorsam abartiyorum, icimden geliyo :d

Herşeye sahip olduğu halde asla böbürlenmez statüsü ve donanımlı olmasi onun için bir bilet olmadı hiç bir zaman insanları anlayabilmesi empati yapabilme yetisi ve gördüğü fazla sevgiden değerden asla çizgisini bozmamasi ona hayranligimi arttıran sebepler.

Bazen sohbet ettigimiz zamanlarda hep şey der ; insanlar ulaşamadıklarinda karalar , eksiklerini ve kötü niyetlerini size nefret olarak yansıtır kişi neyin içindeyse onu kapatabilmek için çamur atar ve bundan zevk alır.
Sen zamana bırak herşey yerine yerlesir kötülükte iyilikte "

Bazi insanlar gerçekten şansimiz

Çünkü onlar artık diğerleri... O ise diğerleri gibi olmayan biri.

Kimse başka falan değil aslında
Siz öyle olsun istiyorsunuz sadece
Ve onu olmasını istediğiniz gibi seviyor kusurlarını görmezden geliyorsunuz
Bunun farkına vardığınızda kendinize yaşattığınız hayal kırıklığının özeti iki kelime
“Seni hiç tanıyamamış” oluyor

oysa sen zaten tanımak istediğin gibi tanımayı tercih etmiştin…

velhasılıkelam benim için herkes aynı

Gülümseme sebebim ne zaman konuşsak kahkahalara boğuluyoruz iyiki var hepte var olsun.

Geri