Neden kız gibi erkekler çoğaldı sizce?

• Kullanıcı Rhea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Konu sahibi son olarak 17 gün önce görüldü
Hep vardı , ama para kazanmasını bilenler yeni yeni palazlandı. Yıllar yıllar evvel en fazla tarlabaşı ve merter yada taksimde varlardı.
Hatta onların barınması için özel barlar vardı. Siz sosyal medya sayesinde yeni yeni "mükremine" maruz kalmaya başladınız.

Üçüncü bir cinsiyet, genlerimizde, dna'larımızda yok. Ama toplumda böyle bir hakikat var. Bence popüler kültür artmasında etkili oluyor olabilir. Climax hocam zaten nokta atışı yapmış :d

Bilimsel yaklasacak olursak, Anima taraflari tavan yapiyor bu dönemde.
Uzun uzun yazamam simdi.

Gay sayısı artmadi. Sadece artık saklama ihtiyaci hissetmiyorlar.

Ama buna da yasak geldi. Cinsiyete uygun davranmama diye suç icat ettiler

Cok asiri sert vurdumcu kirdimci erkek sevmem.

İntrauterin dönem,genetik,beslenme,ebeveyn yaklaşımları,sosyal psikoloji vs. bir çok faktör var. Kesin şudur denilemiyor
Değişenler oluyor onlar için söylenen de ''O zaten hep öyleydi, bunu 40 yaşında fark etti/keşfetti''.
Bilemiyorum,bilemiyoruz.
Genel kanaatim-şüphem bilimin bu konuda politik olduğu yönünde.

Uzun zamandır üzerine çalıştığım bir sonucu çıkardım... burçlarla çok fazla takılan erkekler genelde gay oluyor. Ama sürekli burç konusu örneğin ben boğayim hayvanım yok balığım bilmem neyim her detayı bilen erkek ya gay ya da zaten kadındır. Şimdiye kadar yanıltmadi ki TV sektorundekilere de bakarsanız anlarsınız. Her şey bilim için...

Hahaha.
Ay güldüm Aze.

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
Uzun zamandır üzerine çalıştığım bir sonucu çıkardım... burçlarla çok fazla takılan erkekler genelde gay oluyor. Ama sürekli burç konusu örneğin ben boğayim hayvanım yok balığım bilmem neyim her detayı bilen erkek ya gay ya da zaten kadındır. Şimdiye kadar yanıltmadi ki TV sektorundekilere de bakarsanız anlarsınız. Her şey bilim için...
uzun zamandır çalıştığım dediği de şey....... ya benimle ya da caferle yaptığı analizler, gıybetler.ldkjgd

Moderatör tarafında düzenlendi:
  • Kahkaha
9e49956b-8045-461c-932b-ba0e9307badb.jpeg

• Kahkaha
son yıllarda erkeklerde sperm sayılarına ilişkin bazı araştırmalar düşüş eğilimleri bildirse de, aynı şekilde kadınlardaki doğum oranlarının azalmasını işaret etse de, bu bulguların nedenleri tek bir sebep altında sınıflandırılamaz. saygın bilim dergilerinde yayınlanan makalelere göre çevresel kirleticiler, endokrin bozucu kimyasallar, obezite, stres, sigara, alkol tüketimi ve yaşam tarzı değişiklikleri gibi çok boyutlu etkenlerin birlikte rol oynadığı görülüyor.

toplumsal cinsiyet rollerinin dönüşümü ise biyolojik bir süreci değil, modern toplumların sosyo kültürel evrimini yansıtır. giyim kuşam, kozmetik kullanımı gibi davranışlar biyolojik cinsiyet özelliklerinin zayıflaması olarak değil, kültürel ifade biçimlerindeki çeşitlenme olarak değerlendirilmelidir. tarihsel olarak birçok toplumda erkeklerin tırnak boyama gibi pratikleri bulunduğu da bilinmektedir mesela. zira avlanırken tırnaklarını korumak zorundaydılar.

amma velakin artık böyle bir durum söz konusu değil çünkü;

modern yaşamda fiziksel güç gereksiniminin azalması ve aile içi rollerin paylaşılması da geleneksel erkeklik normlarının yeniden tanımlanmasına yol açmakta. bu dönüşüm, biyolojik cinsiyet farklılıklarının ortadan kalkmasından ziyade, kültürel anlamların değişimini ifade ediyor.

bazıları da sırf götüne rahat battığı için ibnelik peşinde o ayrı. şımarıklık ve rolden ibaret. ya da en doğru tabir ile sapkınlık diyebiliriz.

Geri