Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
@Stockholm Sendromu feminist gel burayaDürtüler ne yaparsın…
Erkolar kapatılsın NET!!!
ben de manita yapınca feministliği bırakanlardanım.......... sori.dşdk@Stockholm Sendromu feminist gel buraya
uzun zamandır çalıştığım dediği de şey....... ya benimle ya da caferle yaptığı analizler, gıybetler.ldkjgdUzun zamandır üzerine çalıştığım bir sonucu çıkardım... burçlarla çok fazla takılan erkekler genelde gay oluyor. Ama sürekli burç konusu örneğin ben boğayim hayvanım yok balığım bilmem neyim her detayı bilen erkek ya gay ya da zaten kadındır. Şimdiye kadar yanıltmadi ki TV sektorundekilere de bakarsanız anlarsınız. Her şey bilim için...
Uzun zamandır üzerine çalıştığım bir sonucu çıkardım... burçlarla çok fazla takılan erkekler genelde gay oluyor. Ama sürekli burç konusu örneğin ben boğayim hayvanım yok balığım bilmem neyim her detayı bilen erkek ya gay ya da zaten kadındır. Şimdiye kadar yanıltmadi ki TV sektorundekilere de bakarsanız anlarsınız. Her şey bilim için...

Vayyyy sorun sevgilisizlikti yani vay vayyyben de manita yapınca feministliği bırakanlardanım.......... sori.dşdk
Hdjsjdhdjs pre olmalik...
Hhdjshx gayet yeterli.....uzun zamandır çalıştığım dediği de şey....... ya benimle ya da caferler yaptığı analizler, gıybetler.ldkjgd