Neden kadından peygamber olamaz?

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Araplar için kadın şehvet giderici bir meta. Kadın olup Arap mitolojisi peşinden gidenleri anlamak mümkün değil. Ben kendime yediremezdim şahsen.

Varoluşun aktörleri arasında penis ve vajina yok mu? Ve sen, bu aktörler sayesinde meydana gelmedin mi?
Bir elma yesen bile damarlarına intikal eden vitaminlerden sperm hücreleri hasıl oluyor. Bir yürüyüş yapsan bile sağlık yönünden dingin bir vücuda sahip oluyorsun ve bu sayede sperm hücreleri daha kaliteli oluyor. Bir müzik dinlesen dahi beynine giden oksijen, kan miktarı artıyor , ruhen dingin hissediyorsun, duyguların harekete geçiyor bu durum da üremek için motivasyon sağlıyor.

Yani demem o ki, konuşulacak her türlü konu penise gelebilir.
Bruhh....
PicsArt_10-03-01.37.22.jpg

Dini kitaplarda nasil geciyor falan filan fismekan...
Tanri kadini duygusal ve yoneticilik vasfi olmadindan oturu peygamber olarak atama ihtiyaci duymamis. Hani 2 side yok da zaten. Ben mevcut olan seyler uzerine muhabbet donup dolasicak sandim..

Son düzenleme:
Kadınsal triplerden sanırım...

Tarih boyunca kadınlar erkeklerle eşit görülmemiştir. Ve hatta ilk kadın yasaları 1800lü yılların sonunda çıkmıştır. Bugün medeniyetin beşiği olarak gördüğümüz Avrupa'da kadın hakları ve eşitlik ilkeleri tam anlamıyla 1900lü yılların ortalarında tamamlanmıştır. Yani tek tanrılı dinlerin ortaya çıktığı zamanlarda da kadınlar ikinci sınıf vatandaş olarak görülüyordu. Tüm bunlar ve daha fazlası söz konusuyken kadın peygamber olması zaten şaşırtıcı olurdu.

Danimarka hükümeti, cinsel suçlarla ilgili yasada reform yapacak ve şiddet uygulanmasına bakılmaksızın, rıza gösterilmeden ilişkiye zorlamak da suç sayılacak.

Bu yıla kadar Danimarka'da şiddet uygulamadan tecavüz edebiliyordunuz ve suç sayılmıyordu.

Sene 2020.

Cevap yazsam mı yazmasam mı?

Gerilsem mi gerilmesem mi?

Biraz daha susmakta fayda var sanki.

hallerimiz var ondandır

Hz.Klara ilk vahisini almış bulunmakta o kutsal ışığı bize dolaylı yoldan gösterdi

Pc den gelince bu konuyla ilgili yazacaklarım var.

Üslup giderici için kendinize gelirsiniz

Geri