neden insanlar nankor olur

Konu sahibi son olarak 3946 gün önce görüldü
Ben gurbette yasayan bir insanim inanin burda calismak stres para kazanmakta zor izine gittigimde aileme para verdim izine gitmesemde gonderdim.kardesimi evlendirdim.burda yaptiklarimi soylemekistemiyorum ama kardesimde hanimida ailemde benim cok moralimi bozarak yiktilar yani yikildim .bir bardak kirilir o bardagi yapistirsanda eski gibi olmaz bende oyleyim dusunuyorum ben bunu hak ettimmi diye .simdi izine gidecegim ama inanin icimde ne sevinc ne mutluluk yok .yaptiklarim hersey bosmus anladim

Hayatta bence Bencil olmak gerekir ne yazık ki böyle..
Boşuna dememişler insan kardeşinin olmasınıda istemez ölmesinide.

Siz yaptıklarınızı Allah için yapmış sayın..Sonuçta Aile anne baba özellikle kırılmaz.Her ailede yaşanıyor bunlar.Unutmaya Çalışın.Çünkü bunları düşünerek bir ömür geçmez.Halik Bilmezse Malik bilir...Kırgınlığınızın aynısını yaşamış biri olarak hayatınızı kendinize zehir etmeyi bırakın ve mutlu olmaya bakın..

beklentilerine karşılık bulamadığı ve önüne gelenler de tatmin etmediği için.....kendilerini düşünürler her zmn

İzinine çık paranı ye eglenmene bak. Bu dünya böyle nankör işte mal davası için kardeşini öldürenler çok oldu dünyada. Ama sen kardeşin öyle yaptı diye kötü bir olma olurmu..

insanoğlu bu yapacak bir şey yok bazı şeyleri yapıyosan karşılığını beklememen gerek..

İnanki karsiligini beklemiyorum ben sadece neden boyle diye anlatmak istedim

sonucta onlar senin ailen. bu konuyu ailenle konusabilirsin konustukca rahatlarsin diye düsünüyorum

Bence Herşeyi, Allah Rızası İçin yaptığını düşün ve Sineye Çek. Allah herşeyi görüyor bu dünyanın öteki tarafıda var. Birdahada öyle bir iyilik yapma Ailene karşı Anlasınlar . Sıkma canını

İnsan parayı buldumu nankor olur,mutlulugu yakaladıgı zaman nankor olur,bır mevkı makam sahıbı oldugu zaman nankor olur olurda olur ınsan ıste.
Sen yaptıklarından dolayı rahatsan bence sıkma canını bırak olmasın ıcınde heyecan dunyanın sonu degıl ınsan ıstedıgı zaman baska heyecanlarıda bulabılıyor.aılenden er yada gec kopucaktın sonucta bu bıraz erken olmus belkı senın ıcın.
Belkı sendede hata var kendınıde sorgulamalısın bence.:)

nankörlük aslında insanların sahip olma ve hükmetme arzuları yüzünden her şeyin fiyatını bilen hiçbir şeyin değerini bilmeyen insanların yaptıkları davranış biçimi çoğumuz bundan rahatsızız Aile önemli bro ama bir atasözü derki iyilik yap denize at o bakıma fazla kafaya takmamak lazım Allah yardımcın olsun

İnsanlardan hiçbirşey bekleme.Birşey yaptığında beklentiniz olmasın.Beklenti hayal kırıklığının anasıdır.İnsanları sorun etmeyin.Önemsememenin hafifliğini yaşayın.Sizi bir insandan çok daha mutlu edecek şeyler var; bir kahve,bir kitap,bir kedi...İnsanlara beklentiyle dayanmak yerine kendinize yönelin,kimse kıymetli kalbinizden değerli olmasın.Bir bakmışsınız ki en üyük vefasızlıklara gülüp geçerken bulmuşsunuz kendinizi.

Özetle;Kendinize yönelin,ilgiye muhtaç bir ruhunuz var,kendinizden çok çevrenize değer verdikçe size sövüyor artık onu duyun.

ben şunu fark ettim. İnsanlar asla tatmin olmazlar, hep daha fazlasını isterler. Bu da onları nankörlüğe iter

Küçüklüğümüzden beri sürekli çevresel olgular yüzünden bir yarış içinde büyüyoruz,ve insanlar sürekli birbirlerini geçmek zorundalar.Ne yazık ki düzen böyle kurulu ve nankörlük insanın doğasında tabiatında var,bu en eski insanlardan bu güne kadar böyle değişmedi,değişmeyecek.

satanist insanlar nankörlüğe meyillidir çünkü her kedi kestiklerinde nankörlük virüsüne maruz kalıyorlar. kappa

Geri