Neden hiç tinerci balici kız yok?

Konu sahibi son olarak 2132 gün önce görüldü
Neden hiç tinerci balici kız yok?Tabiki hiç olmasını istenmez ama neden hepsi erkek hiç kız yok?

olmadığını nerden biliosun

Biz pek öyle her şeyi yiyip içmeyiz ondan sanirim=)

Var. Aha bak benden önce yorum bile yapmış.

pan yaptıgın çok yanlış kardeşim bil istedim

Tamam tamam. Seni böyle de seviyorum ben. Yalnız ıyy, ağzın bally kokuyor. Bari sakız çiğne :D

Küçük bir not: Bana peki demesen sevinirim :)
Küçük bir ikinci not: Rain_ Ne yaptım ki :T:

başlıklarını gördükçe beni eleştirdiğin günlerden utanmalısın [emoji14]p

Tiner ve bali, mali uygunluğu açısından ekseri sokaklarda yaşayan ve hayattan bir beklentisi olmayan insanlar tarafından kullanılır. Sokaklarda yaşayanların hemen hepsi erkektir. Türkiye'deki sokak kadını profili, yine vicdani yapısı sağlam olan sokak insanları tarafından iyi korunan, pek göz önüne çıkarılmayan şeklindedir. Ta ki talih yüzüne gülüp evlenene kadar veya iş hayatına kabul edilip kendine yeni bir düzen oluşturana kadar. Sokaklarda yaşayıp ve uyuşturucu bağımlısı olan erkekler, dışarıdan şans verilmemesi gereken insanlar olarak ezberlenmiştir. Fakat kadınlar öyle değil. Onlar değişik amaçlarla bir şekilde kurtarılabiliyorlar. Çok fazla lanse edilmediği için bu başlıkta olduğu gibi "yok" algısı oluşturuyor. Az da olsa var.

Türkiye'de az sayıda da olsa kadınlar arasından tiner, bali, esrar, kokain, eroin, metamfetamin, ekstazi gibi uyuşturucu maddelerin kullananlar çıkmıştır. Bu maddeler alım gücüne göre insanları sınıflara ayırır. Düşük maliyetli uyuşturucuların haritası daha genişken, yüksek maliyetli uyuşturucuların haritası daha dar ve zengin zümrelerde vücut bulur.

Vardır elbet ama erkeklere nazaran azdır
onun sebebi de kızların daha çok analarının dizinin dibinde oturması erkeklerin de sokaktan eve gelmeyişi
Anne ve babalar kıza sahip çıkalım erkek nasılsa başının caresine bakar deyip sokağa salıyolarlar erkek çocuklarını
işte sonuçlardan biri bu

nedeni çok açık bilen bilir kızların kafaları her daim güzeldir de ondan.tiner,baly..vb. ihtiyaç duymazlar.

Geri