Neden hep yanlış kişiye aşık oluyoruz? Burçların doğru aşkı bulamama sebebi

Konu sahibi son olarak 1206 gün önce görüldü
asistan olarak sizi hemen bu konuya yonlendiriyorum:

<ek bilgi: sen mars burcuna bir bak. mars hangi burcta ise, o burcta ki erkekleri cekici buldugun ve hoslandigin manasina gelir. ask meselelerinde haritalarda 5. ve 7. ev muhim efenim>
marsım koç benim... koç tanıdığım erkekler var ama hepsi itici insanlardı sjsjs... demek ondan aşık olmuyorum. mars yüzünden. inşallah marsta hayat bulurken yakarlar orayı, küstük hayata...
5. evde de kova var yapmayın thalassa hanım... kovalardan kaçarım ben sjsjs. kara bahtıma bak...

Yanlış kişiye aşık olmuyorsunuz. Aşkınız bitiyor. Salak olduğunuz için aaa bak bu yanlışmıış diyorsunuz. Bu salaklikla kimi seçerseniz seçin sonuç değişmeyecek

marsım koç benim... koç tanıdığım erkekler var ama hepsi itici insanlardı sjsjs... demek ondan aşık olmuyorum. mars yüzünden. inşallah marsta hayat bulurken yakarlar orayı, küstük hayata...
5. evde de kova var yapmayın thalassa hanım... kovalardan kaçarım ben sjsjs. kara bahtıma bak...
bu isler o kadar basit degil. evlerin birbiriyle baglantilari, o evde bulunan burcun yoneticisi hangi evde, ne durumda etc. nycto bey detayina kadar bakar. zaten cok bosladi o konuyu. sayenizde aktiflesecek :p

bu isler o kadar basit degil. evlerin birbiriyle baglantilari, o evde bulunan burcun yoneticisi hangi evde, ne durumda etc. nycto bey detayina kadar bakar. zaten cok bosladi o konuyu. sayenizde aktiflesecek :p
ha illa koç ve kova demeyelim dimi, demeyelim çünkü uğraşılmaz bunlarla... evlerim şaştı.
daha doğrusu arkadaşken iyi bunlar ama ilişkide çekilmezler bence. benim kesin balık çıkar.

ha illa koç ve kova demeyelim dimi, demeyelim çünkü uğraşılmaz bunlarla... evlerim şaştı.
daha doğrusu arkadaşken iyi bunlar ama ilişkide çekilmezler bence. benim kesin balık çıkar.
Melo, koc olmaz baba. Cok serefsiz oluyor koc erkekleri..:D Sinsi, tam bir yilan oluyorlar. Arkani dondugun gibi kuyunu kazmaya calisirlar..

Melo, koc olmaz baba. Cok serefsiz oluyor koc erkekleri..:D Sinsi, tam bir yilan oluyorlar. Arkani dondugun gibi kuyunu kazmaya calisirlar..
şimdi ben şerefsiz demek istemiyorum, burçlar yüzünden banlanan tek insan olmak istemem... sjhshj.
koçların da evine göre durum değişir öyle deme. koç sevdiğim bir erkek arkadaşım var, tabii sinir bozucu da olabiliyorlar bazen ama ilişkide nedirler bilmem.

yani simdilik demeyelim. n'olur n'olmaz. harita gozumuzun onunde de degil. ama diyelim ki gercekten uyumlusun bu burclarla. kotu bisi degil ki. sen anlasirsin. sonucta uyum var, anliyo musun :d

yani simdilik demeyelim. n'olur n'olmaz. harita gozumuzun onunde de degil. ama diyelim ki gercekten uyumlusun bu burclarla. kotu bisi degil ki. sen anlasirsin. sonucta uyum var, anliyo musun :d
kova bi sevgilim olmuştu da tabii benim ergen dönemlerim olduğu için hiç çekemiyordum kendisini, korkunç biriydi bence sjhjh. ondan kovalara aşık olmam diye kodlanmış. koçu da arkadaş olarak severim, ilişki konusunda fikrim yok. ama iki inat bir araya gelmemeliydik şarkısı armağan edilir bu iki burca :D yerler birbirlerini bunlar. bu birbirini yemeği astroloji dünyası tutku diye adlandırıyorsa bilemicim... kötü düşünmeyelim tamam.

Aşık olunacak kişiyi beyin seçer ve o an için o kişi çok doğru gelir ancak sonrasında aşk bitince de karşı tarafın değiştiği iddia edilir ya da suçlanır oysaki değişen karşınızdaki kişi değil, sizin yok olan duygularınızdır. Her aşkın bir sonu vardır, bu gerçek asla değişmez.

Aşık olunacak kişiyi beyin seçer ve o an için o kişi çok doğru gelir ancak sonrasında aşk bitince de karşı tarafın değiştiği iddia edilir ya da suçlanır oysaki değişen karşınızdaki kişi değil, sizin yok olan duygularınızdır. Her aşkın bir sonu vardır, bu gerçek asla değişmez.
e ne olacak peki? sürekli daldan dala sekecek miyiz?

e ne olacak peki? sürekli daldan dala sekecek miyiz?
Hayır ancak aşkın bir sonu olduğunu baştan bilmek ve o sona hazır olmak gerekiyor. Aşk bitince seni karşı tarafa çeken ya da bağlayan daha fazla detaya ihtiyaç duyacaksın ki işte o konuda dikkatli seçim yapmak gerekiyor yoksa aşk bittiğinde, kişi de karşısındaki insandan uzaklaşmaya başlıyor.

Bazı insanlar için de aşkın verdiği yoğunluk olmadan yaşamak mümkün olmuyor ve bu kişiler de ya terk ediyor ya da aldatıyor maalesef.

Son düzenleme:
Aşka aşık degilim aşık olamıyorum aşka inanmıyorum aşk için ölmeli aşk o zaman aşk..

Bu yaş farkı olan ilişkilerde de böyle

Yanlış kişiye aşık olmuyorsunuz, o an doğru kişiye aşık oluyorsunuz.
Aşk bitince o kişide sevmediğiniz ve tutarlılık uğruna görmezden geldiğiniz her ne varsa gözünüze batmaya başlıyor.

Baska birine asik olmayasiniz ask yasarkene.

Evlenmiş ayrılmış ne denediyse olmamış ondan korkmuş bundan korkmuş insanları genelleyip aşk-i başarısızlıklarını burçlara da bağlamış burç yorumcuları...

Geri