Neden Hep Başkaları Haklı Çıkar

Konu sahibi son olarak 2916 gün önce görüldü
Neden neden neden

Bizden daha mı çok bilgililer ,daha mı görmüş geçirmişler yoksa öyle olsun mu yani onların istediği ,aklından geçtiği gibi mı olsun isterler
Nedense hep haklı çıkarlar ,hep bı ben demiştim ,ben böyle olacağını biliyordum dolanır dillerinde

Neden peki?

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konuyu kendi yaşantınızdan yola çıkarak mı açtınız hafif bir serzeniş var sanki =)
Ve kimlerden bahsediyoruz ?

yoo hep ben haklı çıkarım

geçen empati yaptım yine ben haklı çıktım

Konuyu kendi yaşantınızdan yola çıkarak mı açtınız hafif bir serzeniş var sanki =)
Ve kimlerden bahsediyoruz ?
Evet yasadiklarimdan yola çıkarak açtım
Günlerdir kafa patlatiyorum neden hep başkaları haklı çıkıyor diye
Benim.hic mı dogrum olmayacak
Doğru bildigim şeyleri savunuyorum.yine de haksız çıkıyor canı yanan taraf oluyorum
Galiba benim hayatim baştan sona hata

Evet yasadiklarimdan yola çıkarak açtım
Günlerdir kafa patlatiyorum neden hep başkaları haklı çıkıyor diye
Benim.hic mı dogrum olmayacak
Doğru bildigim şeyleri savunuyorum.yine de haksız çıkıyor canı yanan taraf oluyorum
Galiba benim hayatim baştan sona hata

Böyle düşünmeyin. Kimsenin hayatı boşa değildir, bu kendinize haksızlık olur. Konu/lar nedir bilmiyorum sormam da pek uygun olmaz buradan ama dilerseniz özelden konuşabiliriz.

Haklı çıkmıyorlar efendim, biz onlara haklı oldukları sanısını telkinliyoruz sadece. Özellikle ailevi meselelerde yaş, mevki, zıt düşülen kişiyle yakınlık derecesi, vs... gibi durumlarda eşit seviyede değilseniz ya da karşı taraf üstün konumdaysa haksız görünmeye mecbur bırakılıyorsunuz. Saygı, bağlı olma durumu gibi etkenler ilişkiyi devam ettirme adına alttan almanızı zorunlu kılıyor.

Yapacak bir şey yok, herkesin kendini rahatlatma şekli farklı, siz de kendinize uygun olanını bulup devam edin.

Bildim bildim, esin aile tarafi onlar :D

Bir tartismada haksiz cikiyorsaniz bu gayet normal bir durum.
Ben her daim sunu derim tartismayi kazanmak oneemli degil gonul kazqnmak onemlidir.

Bir diger husus ise hayatinizda haksiz cikiyorsaniz bu kaarsi tarafin yasantisindaki gorup gecirdigi dolulugu on sezisi ve bilgisi dogrultusundadir.

Siz surekli hata yapiyormussumuz gibi gelir halbuki oyle degil.

Bir sozle aciklamak gerekirse 'bir musibet bir nasihatten iyidir' sozu yerinde olur.

Yani yasayarak ogreneceksiniz. Hata yapinca dogruyu bulacaksiniz.

Fakat kilit kisim sudur. Etrafinizda ben demiatim gordunmu dedigim cikti beni dinlemezsen boyle olur vs tarzi insanlari uzak tutun.

Kendini geliştirmemiş olmandandır o.
Hayatı, insanları iyi tanımak gerekiyor.
Ben çoğu zaman haklı çıkarım.

Tamamen secilen kisi/ler hatası. Yol ver gitsin.

başkasını haklı veya haksız çıkarmak senin elinde
zaaf yanları tespit edilmeli çatur çutur işlenmeli

-Herkes kendince hakli.
-Herkes gibi dusunmen gerekmiyor hakli cikabilmek icin.
-Sirf fazlalik bir konuda ayni dusunuyorsa, bu onlarin hakli olduklarini gostermiyor, amma onlardan farkli dusunursen uzerine gelirler, gayet normal.

Baskalarindan farkli dusundun ve haksiz mi ciktin? Olsun be, ne olacak sanki. Ogrenmis oldun. O virvirlari dinleyip de basini agiritma. Onlarda omurlerinde bir kere hakli ciktilar diye seyini cikariyorlar surekli tekrarlayarak. Ne etsinler, isleri gucleri yok, yaslilar genellikle. Eh iste. Yinede ne olursa olsun buyuklerini uzme.

Geri