Neden Fakir Erkekler Tercih Edilmezler

Konu sahibi son olarak 976 gün önce görüldü
Fakirlik Nedir
Kıtkanaat geçinebilme hatta geçinememe halidir.Dunya bu konularda bir yandan acımasız gibi dursada genelde adildir

Fakirlik Neyin Göstergesidir
Fakirlik öncelikle zeka kullanma probleminden kaynaklıdır. Çünkü sonuçta herkes insandır.Yani şartlar eşittir.Lakin bazı erkekler zekalarını gereksiz yerlere kullandıkları için fakir olurlar

Fakir Erkekler Neden Tercih Edilmezler
Fakir erkek zekasını gereksiz yerlere kullanan erkektir.Bu yuzdende fakir olmuştur.Zekasını gereksiz yere kullanan erkeklerin tercih edilmemesi aslında gayet normal bir durumdur

Fukara Edebiyatı
Bu erkekler altın gibi olduklarını söyleyerek hem kendilerini hem başkalarını kandırmaya çalışsalarda tek kandırabildikleri kendileridir

Fakirliğinde zekaya bağlandığı şu mübarek günlerde aklı selim insanlara ve fakirlere selam olsun.Allah bu ülkenin zeka seviyesini korusun.

Para onemli. Fakirsen istedigin kadar dil dok. (:

Paran varsa konusmazsin isaret edersin .d

Erkekte para kadında dış görünüş.
İğrenç bir dünyada yaşıyoruz.

Kim demiş? Karizma olsun para yanında fasa fiso.
Şu anki zenginliğimi, eski fakirliğime borçluyum asdfdaa

Bu ne saçma bir içeriktir böyle.
Kim yazmış çok merak ettim zaten cümleler de apır sapır.

fakir diyince fakirin yasaklanan bir reklamı geliyor aklıma. Yarabbim. Sesi kulaklarımda. Ben gidiyorum

Parasız adam boş adamdır diyorlar.

Neden zengin erkekler kendilerinin tercih edildiğini sanarlar ?

Fakirce bilmiyorum ondan tercih etmiyorum

Bir gün çınar meydanında eylemdeyiz. Sloganlar falan... Yoldan geçen kızla göz göze geldik, beğendi aslında ve yanındaki dedi ki, bunlar boş kalfa! Millet para kazanacak işle uğraşırken biz ezilenler için hapse atılmayı, joplanmayı, dövülmeyi göze alıp eylem yapıyoruz. Boş kalfayız tabi! Arabası olan birisiyle turlamak, pahalı yemekler yemek var iken kim ne yapsın başka işler ile uğraşanı, fakir olanı, fakirliği göze alanı, fakirleri savunanı?...

Paranın önemini ve gücünü yadsımıyorum. Kelime anlamı para olan bir sistem ile yani kapitalizm ile yönetiliyoruz. Ancak fakirliği zekaya bağlamak kadar içeriği boş bir yaklaşım olamaz. Milyonlarca insanımız asgari ücretle çalışan ve bununla geçimini sağlayan kişilerdir. Milyonlarca, hatta onmilyonlarca insanımız "gerizekalı" olduğu için değil düzenin kendisine dayattığı koşullardan ötürü, yani Marx/Engels'in deyimiyle "Oysa sizin mevcut toplumunuzda nüfusun onda dokuzunun özel mülkiyeti ortadan kaldırılmış durumda; özel mülkiyetiniz ancak onda dokuzun buna sahip olmaması sayesinde ayakta duruyor. Demek ki bizi suçlamanızın nedeni, toplumun ezici çoğunluğunun mülksüz olmasını zorunlu koşul koyan bir mülkiyeti ortadan kaldırmak istememiz." şeklinde özetleyebileceğimiz toplumsal koşulları yaratan pratikten ötürü toplumda fakirlerin, mülksüzlerin olması kaçınılmaz olanıdır.

Birde soyle bakalim duruma;
Senin sordugun gibi bende soracagim, ama baska sekilde. Simdi guzellik bakimindan fakir olan kadinlar da var (biraz kaba oldu), onlar niye 'tercih' edilmiyorlar? Ikisininde cevabi ayni.

Elbet ikisini de bir gun isteyen, 'tercih' eden olacaktir. Para fazlasiyla onemsenmeyecektir kadin tarafindan, erkek ise o cirkin buldugumuz kadini dunya guzeli olarak gorecektir. Bunun adina da sevgi derler. Gonlu o kisiye daha farkli isindi derler.

Geri