Neden evdeki bilgisayarımdan foruma giremiyorum?

• Kullanıcı Hatem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Ben işten, cepten mepten her yerden foruma girebiliyorum.

Ama bir tek evden giremiyorum hafta sonundan beri. Neden?

Nasıl bir hata alıyorsun veya karşılaştığın şey nedir Hatem?

Ben işten, cepten mepten her yerden foruma girebiliyorum.

Ama bir tek evden giremiyorum hafta sonundan beri. Neden?

Hangi tarayıcıyı kullanıyorsun bilmiyorum ama başka bir tarayıcı ile girmeyi deneyebilirsin. Ya da mevcut tarayıcıyı komple kaldır yeniden kur. Diğer bir seçenek de sistem geri yükleme olacaktır.

Hangi tarayıcıyı kullanıyorsun bilmiyorum ama başka bir tarayıcı ile girmeyi deneyebilirsin. Ya da mevcut tarayıcıyı komple kaldır yeniden kur. Diğer bir seçenek de sistem geri yükleme olacaktır.

Chrome kullanıyorum. Explorer ile girmeye denedim yine olmadı. Olmadı en son öyle yapıcam. Ama neden böyle bir sorun oldu anlamadım .s

Foruma girdiğim zaman uzun süre sayfayı bekliyor ve sonra sayfa görüntülenemiyor diyor. Ama sadece evdeki wifi dan bağlandığım zaman oluyor bu.

Geçmişi meçmişi sildim ama çerezleri ayrı bir şekilde mi silmem lazım?

O bazen bende de oluyor Hatem, telefonun kendi internetiyle girip, sonra wifiyi devreye sokunca duzeliyor.

lanetlenmişsin hatem pcnı hocaya götür iki okusun üflesin :ppp

Bende Google'dan giriş yapamıyorum sifre istedim ama bakalım böyle.seylerle ugrastirmasiniz şifre değiştirmek isteyenler içinde başlık olsa

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yok kanka ya

Bilgisayardan nasıl yapıcam? Evde telefondan zaten mobil veriden giriyorum. Ama bilgisayardan yapamam.

Pis gunubet

ag trafi yogun o zaman oturdugun binada ya da sokata. Internet providerini ara kanal'i degistirtmeyi dene. Sanirim 1 2 3 4 5 diye gidiyor kanal sayisi. Kendin de degistirebilirsin ama nasil yapildigini bilmiyorum. Zaman zaman yavasladiginda ariyorum ben.

lanetlenmişsin hatem pcnı hocaya götür iki okusun üflesin :ppp

ag trafi yogun o zaman oturdugun binada ya da sokata. Internet providerini ara kanal'i degistirtmeyi dene. Sanirim 1 2 3 4 5 diye gidiyor kanal sayisi. Kendin de degistirebilirsin ama nasil yapildigini bilmiyorum. Zaman zaman yavasladiginda ariyorum ben.

Cümlende ki ilk kelimeyi küfür sandım Allah affetsin.

Bak şimdi olay şöyle. Hafta sonu forum gitti sanırım. Sonra düzeldi. Ama ben evden hala giremiyorum. Diğer siteler ile ilgili hiç bir sorun yok. Problemsiz giriyorum. Bir tek forumsal'a giremiyorum. Çok ilginç.

water hatem dediğini yapsın ona duble iskender ısmarlarım :D

sisteme mi bir şey yaptın lan :liv: vpn varsa kaldır, modeme bi hard reset at internet bilgilerini biliyorsan, yada sistem geri yükleme yap en son girebildiğin tarihe artık naptıysan pis cünüp :liv:

sunucunun yasaklı listesine mi girdin yoksa lgkjhftgmytu
akşam senin mac adresini değiştirelim :liv:

water hatem dediğini yapsın ona duble iskender ısmarlarım :D

sisteme mi bir şey yaptın lan :liv: vpn varsa kaldır, modeme bi hard reset at internet bilgilerini biliyorsan, yada sistem geri yükleme yap en son girebildiğin tarihe artık naptıysan pis cünüp :liv:

Ben çok üşengeç adamım olm :D

Dur bakalım akşam reset çakayım modeme. Ona da çekiniyorum çünkü en son reset attığımda hiç girememiştim nete, türk telekomu aramak zorunda kalmıştım. Böyle şeylerde hep benle kedi çakmasını buluyo ya

Geri