Neden erkekler, kadınların paraya tav olduğuna inanır?

• Kullanıcı Rhea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Erkeklere Özel
Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
Yoksulluk kapıdan girince aşk kapıdan çıkarmış. Yani oturmuş ilişkiler bile maddi zorluklar nedeni ile zarar görürken, sıfır noktasında faklı şeyler beklemek saflık olur.

Erkekler kadınların giderlerine
Kadınlar erkeklerin gelirlerine bakarlar

Bu kötü bi sey değil.
Dışarıya kendini aklı selim kadın gibi pazarlayip erkek arkadaşını sürekli eleştirenleri, başkaları ile kıyaslayanlari biliyoruz. İstediği süpürge alınmadı diye nişan atanlar falan. Bu varoşluk. Yanlış olan bu.

Kadınlar gücü sever. Bundan bir kaç bin yıl önce yaşıyor olsaydık bedensel gücümüze göre eş seçimi yaparlardı. Bu içgüdü günümüzde gücü simgeleyen paraya karşı devreye giriyor. Bizde güzel olsun deriz mesela. Her iki şekilde menfaat tamamen.

Öyle olanlar da vardır ama bence reddedilme psikolojisi biraz.

Neden kadınlar paraya tav olmadıklarına inandırmaya çalışır?

Asgari ücretli bir insan ile hanginiz yuva kurar len? Geçin bu ayakları..

Kendi aurası olur zaten ve maksadını oturuşundan,kalkışından,lisanından anlayabilirsin.Ama ülkenin ekonomik durumunu da ele alırsak;çoğunluğu paraya tâbi tutuyor kendini.Ekonomi öncesinde hiç mi yoktu Gold Digger türü denilirse,elbette vardı.Fakat onlar kendilerini kullandırmak isteyen türdendi,şu ankiler ise hem kullanayım hem de beni kullanmasın mentalitesi üzerinde.

Erkekler, kadınların paraya tav olduğuna inan”dırıl”ır. Bu sınıf yaratmanın bi başka yöntemi sadece. Yaşlı tombul zenginlerin yanındaki Victoria’s Secret mankeni tipli kızların çarşaf çarşaf özellikle sosyal medya ve magazin kanalları aracılığıyla önümüze serilmesi gibi. Hiçbir şeyi genelleyemeyiz. Şayet önümüzde Robert Dawney ve eşi gibi bi örnek de var iken. Bir zamanların evsizi ve uyuşturucu bağımlısı Robert amcamız da zengin ve sevecen eşi sayesinde hayata tutunmuştur malum. Amaaann öyle işte.

Son düzenleme:
yüz kere anlattık bunları, kadın potansiyelinizi sever. vaat ettiklerinizi yerine getirme gücünüzü, boş vaatler verip yerine getirmiyorsanız yersiniz tekmeyi.
para kazanmak da bir vaat gerçekleştirme yöntemidir.

Maaşı 100k altı olana max meraba canisi ya
Arabasının fiyatına en aşağı 5 milyon olsun
Özel günlerde dogumgunu(sevgililergunu) filan istediğim telefonu veya bir laptobu alamayacaksa neden sewgili olduk yaaaaaaaa
20161207_213109.png

Z kuşağının röportajlarındaki kızlar;
zengin çirkin erkek, yakışıklı fakir erkek ve tek istisna erkek diyor. Şuvan her şey maddiyat tav olmamasına imkan yok. Pembe panjur devri bitti, devir dubai de bir kat oldu.dd

Büyük çoğunluğu öyle çünkü. Özellikle bu ülkede sapyoseksuel yapıda kadın çok az. Yaratılış gereği kadın güce, erkek güzelliğe meyillidir.

Fakirin avuntusu… evet aşk arkadaşlar agshhd

max olacak şey paraya tav olmayacağı ama parasıza da asla tav olmayacağı :dd

Cünki kadinlar paraya tav olur...
Bunu bildiğim için çok seçiciyim ve rahatım oldukça.:D Rahatım çünkü paraya tapan kadın olduğu zaman fark ediyor güzelliği yerin dibine batsın diyip s*ktir çekiyorum.

Etrafımda samimi olduğum kadınların önceliği her zaman karakter, kişilik ve özgüven olduğu için hepsinden memnunum.

Bilgilendirme mesajı bitmiştir. Teşekkürler.

Bunu bildiğim için çok seçiciyim ve rahatım oldukça.:D Rahatım çünkü paraya tapan kadın olduğu zaman fark ediyor güzelliği yerin dibine batsın diyip s*ktir çekiyorum.

Etrafımda samimi olduğum kadınların önceliği her zaman karakter, kişilik ve özgüven olduğu için hepsinden memnunum.

Bilgilendirme mesajı bitmiştir. Teşekkürler.
Haremin mi var Kardesim?

Geri