Neden Erkek Aldatınca Elinin Kiri Kadın Aldatınca Namus oluyor ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
İki bacak arası sadece kadının namusumu ?
Erkek neden bunu kendine hak görüyor ?

Ataerkillik.
Erkekler daha beşikten her şeyin sahibi gibi, her istediği onun olabilir gibi yetiştiriliyor çoğunlukla.

Kadınlarda suç. Elinin kiri diye düşünen erkeğe aynı ihaneti yapıp "kahretsin çapkınlıktan alıkoyamıyorum kendimi" diyeceksin işte

bunu çok guzel bi sekilde aciklardim ama biraz ayipcil aciklamasi neyse.
aciklamiyim

neymiş kızlar sevişmesin
kiminle sevişecem
hayret bişeysiniz

Öyle düşünen erkekleri acaba kimler büyütüyor?

Her iki cinsiyet icinde namus kavrami aynidir.

Eger erkegin elinin kiri diye dusunen varsa bayaninda elinin kiri olarak dusunsun.

Ayrica elinin kiri ne demek. Oyle asagilik bir tabir mi olur.

O zaman yapmayacak!
Onlar kadınlar gibi temelden sarsılmayı kaldıramıyor. Neden? "Erkek çok eşlidir cümlesini beyinlerine kodlamışlar."

Namus, iki bacanak arasındadır...
Bilmem katılır mısınız serçanım.

Kondomu takan taraf oldugu icin

Erkeğin hak görme sebebi; toplumda bu durumu normalleştiren / kabullenen kadınların var olması çünkü aldatmaya ortak olan da sonuçta bir kadın değil mi?

Erkekler ihanet konusunu çok ciddiye almıyorlar, onlar için eğlenceden daha fazlası değil ve sonrasında normal yaşamlarına devam ediyorlar. İhaneti eğlence kabul etmek ise sorunlu bir bakış açısı maalesef.

Kadın da olsa erkek de olsa kabul edilecek bir tarafı yok ancak insanların iki yüzlü tavrı nedeni ile her geçen gün yaygınlaşıyor. Kendi başlarına gelmesini istemezler ancak başkasına olunca görmezlikten geliyorlar.

Bir erkeğin dediği gibi: Evli olduğumu bile bile bana yaklaşan kadınla sadece eğlenirim ancak eşimin saçının teli etmeyeceği gerçeği değişmez.

Bu işin kadını erkeği yok ve iki taraf için için de küçük düşürücü bir eylem.

Geri