Neden bu kadar çok Enayi var..

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
@Yabani kardeşim, enayi diye bir şey yok. İyi niyetli insanlar var ve onlardan yararlanan asalak insanlar var. Bazen de hesapsız insanlar oluyor. Hesap bilsen de bazen imkâzızlıklar elini bağlıyor.

Bu hayatta istemediğin her şeyi yaşamak zorunda kalıyorsun. Sana da, bu olumsuzluklara direnerek kendini ispatlamak kalıyor. Ben böyle bakıyorum olaylara.

Sen kalbini bozma. Seni bazen anlıyorum.

Google ceviri var neden 2.kanala geciyorsunuz ki? Alamancilar, hollandacilar

• Üzgün
Tepkiler: W
@Yabani iyi kötü paran vardır, geçerliliği olan bir pasaportunda bulunuyor. 40L sırt çantasını alıp tropikal iklime doğru yol alabilirsin. güneşin dik baktığı topraklarda heyecan ve ihtiras eksik olmaz.. yol insana yeni maceralar ve heyecanlar bahşeder.. sanırım türkiye'desin, iran'dan girip güney asya'ya doğru ilerleyebilir yaşama sevincini tekrardan kazanabilirsin.
ne avrupa ne de bu topraklar insanın yüzünü güldürmez, hep bir yanını eksik bırakır.

@Yabani iyi kötü paran vardır, geçerliliği olan bir pasaportunda bulunuyor. 40L sırt çantasını alıp tropikal iklime doğru yol alabilirsin. güneşin dik baktığı topraklarda heyecan ve ihtiras eksik olmaz.. yol insana yeni maceralar ve heyecanlar bahşeder.. sanırım türkiye'desin, iran'dan girip güney asya'ya doğru ilerleyebilir yaşama sevincini tekrardan kazanabilirsin.
ne avrupa ne de bu topraklar insanın yüzünü güldürmez, hep bir yanını eksik bırakır.
Boşa dolanıp geleceğim.hayat eziyet çekmek,telaş etmekten ibaret,dünyayı gezsende 50 yıl yatan bir yatalaktan farkın yok ikimizinde gideceği yer kara toprak boşa kendimi yoramam..

Boşa dolanıp geleceğim.hayat eziyet çekmek,telaş etmekten ibaret,dünyayı gezsende 50 yıl yatan bir yatalaktan farkın yok ikimizinde gideceği yer kara toprak boşa kendimi yoramam..
"senin bedenin senin kararın" bir şey diyemem ama saygıda duymuyorum. bana biraz okşanmaya, popona şaplak atılmasına ihtiyacın var gibi geldi.
benden büyüksün, ruhu pörsümemiş küçük sözü dinle yola çık..

Geri