da's flauw :dSertaline....
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
da's flauw :dSertaline....
Bana deli muamelesi yapma nilko kafam çok sağlam hayatı gerçek manada görürsen benim gibi düşünürsün zaten,dünya oyalanma acı çekme yeri kaçınılmaz.Dan denk je niet aan zulke dingen....
Evlen diyeceksin başka ne olacak
İkiside aynı sayılırze bedoelde meer dat je depri bent, niet gek
nee joh hahaEvlen diyeceksin başka ne olacak
yooooooİkiside aynı sayılır
Dat helpt niet ık ben heel anders en denkt anderskijk.. soms ben je op zo'n punt in je leven dat je ff wat meer actie, wat meer avontuur en pit nodig hebt
ben je het leven zat? als je lang genoeg zo door gaat werk je jezelf de dood in en da's niet de bedoeling :sDat helpt niet ık ben heel anders en denkt anders
Ötenazi yapsam olur muben je het leven zat? als je lang genoeg zo door gaat werk je jezelf de dood in en da's niet de bedoeling :s
Yardım et bir iğne vur sönsün acımın yangını,güneş su olsa yağmur kurusa ayıltamaz bu baygını..Iste bu yuzden sertaline dedim negatif dusuncelerden kurtulursun ik ken jou al zoooo lang az bucuk anliyorum tavirlarindan.